U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ја навијам за Звезду, и долазим у миру на ову тему :). Хтео сам да кажем да је проблем у Партизану то што ни играчи ни навијачи не знају за кога су. Играчи су под Станојевићем играли исто овако као код Гранта, то само ћорав не види, само су они знали да увале пет Пазару, што због праве селекције играча, што због тога што је тај Партизан користио већину шанси које је створио. Е проблем је настао када је Ђура отерао Станојевића и Крстајића, и тако ставио велики притисак како на навијаче тако и на играче. Биле су приче међу струком када су одлазила ова двојица да ће и још пар њих отићи са њима. То играчима не може да буде свеједно, да оду сви људи са којима су прославили много успеха, и са којима је рад очигледно давао резултате. Тај сукоб Ђура-Струка је поделио и навијаче, још више осим саме поделе на ове јужне, и ове источне. Сада се створила подела и по томе ко је за Гранта а ко није, тако да има оних и са јута и са истока који нису, и обрнуто, што је веома редак случај, ја мислим. Тако да Партизан као клуб тренутно лебди, није ни на земљи ни на небу, а једино што му може помоћи су сами навијачи, као што су стали уз Звезду пре пар година против Борца и најавили праву мобилизацију, у време најгоре сезоне Звезде у последњих десетину година... Само опет проблем је што навијачи не знају како да устану, јер су једни против других, тако да ту лежи највећи проблем овог сада Партизана. Извињавам се на упаду, али све што сам написао је објективно сагледавање ове ситуације.
А шта треба да раде? Па и Реал бункерише против Барселоне, а да неће неко против Партизана у овој нашој лизи. То ти је нормално, многи тренери виде то као најефективнији начин да ишчупају који бод.
E baš zato je neko JEBENO MORAO da se otvori u prelaznom roku i da dovede IOLE RASNOG centarfora (tipa Kleo ili Tejgo), nekog ko zna da pogodi bre , kad mnogi ne znaju. Pa nama ostatak tima dao više golova nego špicevi, ej bre u JELEN SUPERLIGI!
Nego sad idu ovi nesretni izbori, treba davati političarima iz upravnih odbora za kampanju. Samo lični interesi vladaju , boli upravu tuki za Partizan. Dok se sve to ne protera, nema tu fudbala. I posle + 10 sam mislio da je titula sigurica. Neko je ovde napisao da je interes države da i cigani uzmu titulu, da mnogo dominiramo...Mislim da se to polako sada ostvaruje...
ООООООООООООООООООООО ПАРТИЗАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Пензосе, то сам напис'о неком лику што је напис'о пост типа: "ова Слобода игра 90 минута бункер, није фер, бла бла...", па је касније обрис'о. Само кажем да не буде неспоразума, ако си мислио да се то што сам напис'о односи на онај твој дугачки коментар. Тек га сад прочитах. Веома интересантно, хвала што си се трудио да пишеш. Добро ти рек'о Плави, фудбал је одавно пост'о бизнис, а и утицај мафије је велик.
Мени је највећа глупост почињати утакмицу са једним нападачем у нашој лиги. Лакше је ваљда изиграти бункер са 2 шпица, него са једним. Пис'о сам горе.. е, ни један једини центаршут да неко до'вати или да бар једном неко дочека пас иза леђа одбране како треба. Тешко то са једним нападачем.
Грант је већ сад изгубио више бодова него Станојевић у целој јесењој полусезони.
Ja nisam video Partizan da igra bolje skoro. Ja sam zadovoljan. Doći će sve na svoje mesto, samo da se smanji ova tenzija.
Nadam se. Ja i dalje verujem u Granta, jebiga.
Ко је водио навијање у суботу?
Rade.
Nije lako Grantu da se privikne,sve je drugačije od Engleske.
u pravu si, pogoto ima problema kad ide na stadion, volan na lijevoj strani...
lololololoolololok
Ma avram mi deluje kao da ga zabole tuki za sve... Radio, ne radio, lova ima da mu kaplje. I verovatno ne može da ga šutnemo. Jevrejin je to, zna kako ugovor sklopiti...
Kako je krenulo, moraće i delije da iznajmljuju avion za Avrama.
1 0 Tomic golcina....igramo solidno samo hvali taj zavrsni par za diaru i markovica a ostalo ne izgleda lose...AAJ PARTIZAN
Не хвали нам завршни пар него нам фали завршни пар.
Ми смо говно од екипе.
Јел' ми се чини 'нако чисто информативно да су и сад забрањени на текми ? ололо
hteo sam reci pas*....a brate za nasu ligu i nismo losi, bolji smo od komsinice i ostalih ako nista... PU EVO GA 1 1
лолололок
Брат Аврам оће да игра дијаманта на српској ораници са кратким пасОвима. АВРАМЕ ОПЛОДИ МЕ!
iii 2 1 AJDEEEEEEEEEEEEEE