FK Partizan

1. Ја ове смрадове из принципа више нећу да гледам.

2. Kako se obradovao komentator na Areni. :D

3. Већи смо цигани од цигана. Мрш.

4. Hahahaha ma isteraj ih sve napolje da može Jojić da pogodi.

5. Je l' ovo dvomeč? :D
    Ja čekam keca, pa nek' igraju i 180.

6. Ne serite o sudjenju, naprotiv, Partizanu se poslednjih nekoliko utakmica ne sudi nista. Blagi uzas, ali igracima svaka cast. Uprava napolje.

7. ЈЕБАЛИ ВАС ЧАРАПАНИ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ

8. Цигани губе. Мислим они прави цигани.

9. OOO STOJKE GROOBAREEE, ode plata što nisi pustio ćelavog da da gol matoree

10. Ne znam koliko ste gledali, ali nama stvarno treba napadač. Ponovilo se isto kao protiv Javora. Igrali smo dobro, ali nismo dali gol.

Gledao sam Zvezdu malopre, tu nema igre i ne vidim kako možemo da izgubimo Derbi. Posebno što je i Arauho ozbiljno loš fudbaler uz već standardnog Krnetu.

Šta znam, dobro je što su i oni remizirali, jer više nisu ni zaslužili, ali ostaje žal što nismo pobedili, jer razlika bi bila veća, a bilo je viđeno da oni neće pobediti u Nišu.

11. Gledah malo gurbete u nedostatku drugih stvari.
    Ovaj Arauho je opasna zivotinja i provokator. Treba ga vratiti na drvo sa kog je sisao. Ima majmun d pusi kurcinu Joji.

12. Loš je, mada je klinac, ali mislim da nije talentovan za fudbal uopšte i da je jako glupav.

13. Gledao sam taman da vidim da Fofana nema nikakvu kretnju sa loptom, da nema nikakav dribling i da gol može da postigne samo iz akcije u kojoj mu neko namesti loptu na čist šut. To ne bi bio problem da i panj Kojić nije apsolutno isti tip igrača samo još malo gori od Fofane, klasičan isprdak Stojićeve ergele. Bolje Mirosavljavića matorog da smo iz Napretka uzeli čovek bi kod nas trpao ko nezdrav. Onaj mali petrović se gubio po sredini ko muva bez glave usrao nam je ko zna koliko akcija u prvom poluvremenu.
    Jojić nije smeo da promaši onu predzadnju priliku, imaš iskosa celu stranu gola praznu i pogodiš golmana pa jebemu mater u pičku. ZA slobodnjak nije kriv ništa, izveo ga perfektno al se nije dalo al onaj šut iz peterca gotovo i još iskosa pa sve mu jebem da mu jebem.
    Uvek kad treba da nokautiramo kurvu mi joj damo veštačko disanje.

14. Možda je i najbolje da popije nokaut na Derbiju, mada u pravu si. Fofana je loš igrač, a Kojić takođe. Imamo problem tu, jer i ako Krneta i ono crnče kiksnu, ništa ne znači da će ova dva kljuseta dati gol. Počeću za Šćepom da žalim.

15. Pazi Fofana bi bio odličan da uz sebe ima nekog Markovića, Jovetića i tako nekog ko može da napravi višak i iskreira šansu al ovako mi deluje slabo. Kad god ima nekog ispred sebe i ne može samo da trči sa loptom on stane i ne zna šta će jer ne ume da dribla. Pas mu je loš pa onda uglavnom vraća nazad iako mu se igrači otvaraju po strani. Često i ne gleda da li se neko otvorio nego davi loptu i onda vrati nazad.
    Tek sad se vidi koliko recimo Mitar fali, sa njim bi lagano mogli da igramo samo sa jednim špicem al ovako kad imaš Fofanu i Kojića ne znaš šta je gore da igraju obojica ili samo jedan jer su vrlo slični igrači, suv prosek koji sa loptom znaju isto koliko i prosečan štoper kasapin. Da je onaj mali Živković tu da ih razigrava bilo bi dobro ovako njih dvojica nemaju mnogo smisla jer em ne znaju sami da iskreiraju nešto em nisu dovoljno pametni da ukapiraju lopte Saleta, Ninkovića ili Jojića koje idu u prostor nego samo ako im u noge baciš po mogućstvu da nikog nema ispred njih.

16. Problem i to ozbiljan, mada Zvezdini štoperi imaju ozbiljan problem sa bunarom i prave ludačke kikseve na duge....tako treba i igrati. U principu mi stvarno nemamo razloga da se zalećemo.

17. Kolko odsustvuje mali Živković? On ako bude igrao ovim Zvezdinim štoperima ima decu da pravi pošto su ruperde na kvadrat.
    Samo treba neko brz koji ume sa loptom i oni neće znati gde se nalaze. Samo što ni Jojić ni Ninković a tek ne Sale kapiten nisu brzi mada ovaj poslednji ima opravdanje jer je još malo pa stariji od ove dvojice zajedno. Nači treba nam Živković.

18. Valjda će biti spreman za Derbi. Čini mi se da sam negde tako pročitao. Jebem li ga.

19. koj je kurac onom ninkovicu? aj njemu nego sta je onom sudiji jebem mu mater da mu jebem mater za ono sudjenje.

stojke krca.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.