FK Partizan

1. hahahahaha kakva ludara na jugu

2. Мислим да је ред да се запале нове, треба овај народ да се осуши сад...

3. Uguraċemo im jedan do kraja...

4. I inače utakmica go kurac. KATASTROFA.

5. Samo da vas pozdravim i da usput bacim piš!
    Pozdrav!

Pššššššššššššššššššššššššššššššššš

6. Јебем ли ти маму и теби и Рамаданију у по пичке оне смрдљиве Рашовићу! Јебо те Гулан да те јебо, у пакету са Марковићем! АЛО НЕ ИГРАЈУ ЗАДЊИХ 10 УТАКМИЦА И ОН ФРАЈЕР УБАЦИ У ДЕРБИ! Јебем ли ти дете од кило, одлази смраду говњави менаџерски!

7. Ставите мало прст на чело и запитајте се шта би рекао чика Паја пре него што опет почнете да палите. :(
    http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/1412397_10200725760848298_1105856570_o.jpg

8. Pavle je bio grobar jebem te usta ciganska beži sa naše teme

9. Trofeji se dižu u maju ciganšture turske, a jebaćemo vas na JNA.

10. E a stvarno nismo zaslužili da pobedimo samo zbog toga što smo izašli sa onakvom postavom. Ja mislim da je neverovatno da si ti trener jednog kluba, ide najveća utakmica u polusezoni i ti mrtav ladan staviš Gulana i Sašu Markovića. Nevera.
    Mislim nisu ni ovi spašeni i da ga sami sebi nismo ugurali oni nikada ne bi dali gol, ali neka smo.
    Ipak je Vuk Rađović budala i nadam se da je ovo prekretnica u njegovoj karijeri. Pod prekretnicom mislim na otkaz.
    Jednostavno neka smo izgubili kada je trener izašao na meč kao pička, povukavši igrače samim tim da igraju kao pičke i samo je stajao tamo kao pička pored klupe.

11. Sami smo sebe pobedili, da Obrad nije dao autogol ova dva tima ne bi gol dala da se igralo još tri dana. Najgori derbi koji sam gledao u zadnjih iks godina. Raspad sistema. Očajno. Rašović ko mulac neki ćuti pored aut linije ni da trepne a kad se setim Stanoja lik preore sve ono oko klupe od trčanja, nerviranja, dranja, pomaganja igračima.

Već sam govorio, Đurić nas je srozao na njihov nivo. Gol ne umemo da postignemo ko i oni isto, odbrana rupa tako je i kod njih, od igre isto nigde ništa.
    Najgori derbi koji ja pamtim.

12. Bio je lošiji onaj 0-0 posle gej parade odmah jedino. Ono je bila čamotinja, ali ovaj put smo za čamotinju krivi mi. Nismo smeli da napadnemo ni pre auto gola ni posle. Ajd za pre je imao opravdanje, ali za posle nije. Jebeš ga, bole te kurac da li ćeš izgubiti 1-0 ili 2-0.

13. kako samo igrali, nisam ni gledao, samo sam video rezultat.. Gde bas Obrad da mune autogol

EDIT: SAd vidim ova dva komentara. A i to se moglo zakljuciti iz rezultata,posto da ne das gol zvezdi stvarno trebas da igras ko najveca picketina

14. Bogami Džoni ti dobro napisa reportažu :)

15. Vidim da se ova marva koaj sebe naziva onima koji vole partizan opet medjusobno gadjala bakljama.. Kako bih ja jednom organizovao lazni derbi, sve u fulu, kao najave u medijima i tako to, dodju samo navijaci , i onda bih ih pustio na teren i zakljucao izlaze. I na kraju kad se medjusobno poubijaju, i prezivi ona grupica, izvadio puske i dokrajcio.
    Definitivno treba svaka utakmica da se igra bez publike. Godinama, Tek onda kad fudbal prestane da bude gledan, manje ce ga dece trenirati, i fala bogu pre ce se ugasiti.

16. Prvi put posle derbija da me nije interesovalo da biram temu na kojoj pišem u zavisnosti čiji sam navijač, pošto smo podjednako sramni. Nekako me blam i da se sprdam i podjebavam posle ove pobede.
    Ne čekaj stvarno šta je bre ovo? Jebote uhvatih sebe kako priželjkujem da franjevci munu gol u 99. minutu , pa da cigani uđu u teren, a za njima grobari, pa da svako svojoj ekipi poskida dresove i trake i da se svi zajedno popale bakljama i odu u tri pičke lepe materine. I navijači, i igrači, i uprave i svi u pičku materinu

17. Procitaj samo komentare: Od onih koji traze osvetu, do onih koji traze gasenje fudbala, preko onih koji na to napisu "gore na nebu armija prava,sto za partizan je zivote dala..".. Tu ima i onih koji naravno govore da se bijemo medjusobno dok siptari uzmaju kosovo, a naravno mora biti i onih "ponosno je umro za PARTIZAN".
    NE znam samo da li je to onaj sto je na Umci bio u pegli?
    tamo neki lik kaze da jeste,al sve su mongoloidi tamo

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.