Na 100 metara u krugu stadiona na svakoj strani sveta mora pisati: ,,Partizan je izrazito štetan za psihičko zdravlje, koliko je lak za navući se toliko je teško odustati. Može dovesti do problema sa srcem, kardiovaskularnih bolesti. Izrazito opasan za sve uzraste.’’.
Opet jedan bod prednosti, trofeji se dižu u maju, a zima će doneti tu dugo očekivanu smenu. Barem se nadam.
A što se tiče Kelta, gotivni su mi ljudi koji misle da zajebavaju nekoga, ali kao što napisah na onoj temi, meni je Kelt ono kao kada tetka neka, koja nema pojma o čemu priča, krene da te zeza, pa te boli baš kurac.
Ne može nesvrstani Bugarin da podjebava ni Grobara ni cigana. Može samo da se blamira što ga positovećujemo sa nekom tetkom.
A što se tiče Kelta, gotivni su mi ljudi koji misle da zajebavaju nekoga, ali kao što napisah na onoj temi, meni je Kelt ono kao kada tetka neka, koja nema pojma o čemu priča, krene da te zeza, pa te boli baš kurac.
nemam pojma jebi ga, ne mogu ja da razumem tu ljubav. mislim, kapiram i postujem, cak dopustam i masovna okupljanja i parade, ali nekako, uvek sam radije voleo picku.
evo malo gej poezije:
I ako ne postanes,
Novi prvak ti,
Grobari ce zaliti,
Oprosticemo ti,
Jer ipak znamo svi,
Da najbolji si ti,
I nikad ti necemo
Okrenut' ledja mi...
Ovo je pesma o bezuslovnoj ljubavi. Takodje ima i momenat okretanja ledja, gde je ocigledno da je partizan furundzija i da vise uziva u tome. Jako lepo od ljubavnika da postuje to.
ili...
lol
Seljoberu švicarski, nemaš šta da radiš u svom patetičnom i dosadnom životu pa pokušavaš da budeš duhovit na tebi mrskoj sportskoj temi?
Zaključaj je, ne blamiraj se, bolidu jedan.
Na 100 metara u krugu stadiona na svakoj strani sveta mora pisati: ,,Partizan je izrazito štetan za psihičko zdravlje, koliko je lak za navući se toliko je teško odustati. Može dovesti do problema sa srcem, kardiovaskularnih bolesti. Izrazito opasan za sve uzraste.’’.
http://cdn.meme.li/instances/300x300/37651296.jpg
ko da ga pisala tinejdzerka sto jos uvek ne zna dal joj se jebe ili je zaljubljena.
HAHAHAAH a kul si ti lik kelte.
žao mi je kelte, nemamo saosećanja za tvoj bol u predelu rča.
Al vas jebe Celt gace ne skida
Jebe nas čmarem oko kurca koliko nas jebe.
Pošto ne pratim ciganske teme, oće li mi neko reći jel celt podjebava i cigane il samo nas ?
za sad samo vas, posto se grobari vise nalozili. :)
kad izgube cigani onda cu njih...
a i brate, nisam mogao da se uzdrzim kad sam procitao onu srceparajucu pricu sa prethodne strane. stiskam se a ono suze same idu.
jebi ga, ko sto rece ovaj biser u moru interneta, voleti partizan nije dobro za tvoje srce, oce prepukne.
teska je ta ljubav kad je volis a svi redom je karaju.
komsija pogotovo.
Celte što si puco na Alena jebo te Alkatraz :/
Nemoj tako, celt je urban boy. On je toliko iznad tih navijačkih sranja.
teska je ta ljubav kad je volis a svi redom je karaju.
Grohot majke mi
najlepša je ljubav između komšija kad obojica karaju bugarke iz niša (:
Rašović ostaje trener.
Jebiga.
Opet jedan bod prednosti, trofeji se dižu u maju, a zima će doneti tu dugo očekivanu smenu. Barem se nadam.
Ne može nesvrstani Bugarin da podjebava ni Grobara ni cigana. Može samo da se blamira što ga positovećujemo sa nekom tetkom.
nemam pojma jebi ga, ne mogu ja da razumem tu ljubav. mislim, kapiram i postujem, cak dopustam i masovna okupljanja i parade, ali nekako, uvek sam radije voleo picku.
evo malo gej poezije:
Novi prvak ti,
Grobari ce zaliti,
Oprosticemo ti,
Jer ipak znamo svi,
Da najbolji si ti,
I nikad ti necemo
Okrenut' ledja mi...
Ovo je pesma o bezuslovnoj ljubavi. Takodje ima i momenat okretanja ledja, gde je ocigledno da je partizan furundzija i da vise uziva u tome. Jako lepo od ljubavnika da postuje to.
ili...
I svaki novi dan,
Sve vise ga volim ja
I sada dobro znam,
Zivot cu da mu dam!
Nananananana,nanananana,nanananana....Partizan sampion!
I zvezdu da mi ponude,
Da je jebem i za dzabe,
Ne bi je jebo ja,
Jer kurva je ciganska!
evo i ovde momenta, kada grobaru nude cak i neko zensko, ali on ostaje pri svome. postujem.
i tako dalje...
za kompletan transfer blama idite ovde:
http://www.angelfire.com/sd/crnobeli/grobarske.html
Ti i dalje misliš da si zabavan?
I zato si tetka. Tetka iz Bugarske lololo