FK Partizan

1. Mnogo mi krivo što nisam otišao danas da slušam to na izložbi GTRa.

2. jel samo meni sumnjivo što je izložba u galeriji "ZEČEVIĆ"? :D

3. Ahahahhaha koji cirkus od utakmice, dva penala čista za Voždovac.

4. Која је комедија овај наш фудбал. Сад судија није смео чист пенал да свира за Вождовац. А пре тога само чудом нисмо примили гол из 3-4 прилике. Узгред, шта је са гробарима? Што их није било на утакмици?

5. Nisam gled'o a mislim da je i bolje što nisam. Vidim da smo nekako dobili. Hvala Tole :)

6. Узгред, шта је са гробарима? Што их није било на утакмици?

Valjda je i Voždovac kažnjen utakmicom bez publike zbog divljanja navijača. Nejasno mi je otkud Voždovcu navijači.

7. kako nejasno...invalidi vozdovac.

8. Voždovac ima navijače. Ima ih 27 i prave ozbiljna sranja lololo

9. Malo ih je, al' su govna.

10. IZDALI SMO SAOPŠTENJE! :D

11. E, sad ste gotovi. Ko se na saopštenja navuče, nema mu lijeka.

12. Е МОЈИ ГЛОДАРИ, КАД ЈЕ ЗВЕЗДА САОПШТЕЊА ПИСАЛА ВИ СТЕ ВЕСЛА СИСАЛИ !!1

13. Зашто нема снега на Партизановом стадиону?
    -Зато што Партизан нема стадион.

хахахахаххахааххааахахахаахаа

14. Na kraju sezone klub koji nema ni stadion imaće više titula šampiona zemlje od večitog šampiona mlečnog puta koji ima....nazvaćemo onaj svinjac stadionom.
    Mene bi bilo sramota.

15. де вам је стадијон? хахахахахах

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.