FK Partizan

1. Sutra mnogo bitna tekma. Moramo huz d bos da izađemo na teren.

2. e dzoni aj odbanuj olanika, banovo se slucajno na nekoj random temi, nije brojao postove

3. Odgovore na postavljena pitanja davali su Saša Ilić, Boban Bajković, Milenko Tepić, Ivan Radenović, Gavril Subotić, Strahinja Rašović, Ivan Kostić, Milan Perić, Vladimir Mandić i Milan Kosanović.

Ko su ovi ljudi, jbt?

4. Pa košarkaši, fudbaleri, veterpolisti....

5. e dzoni aj odbanuj olanika, banovo se slucajno na nekoj random temi, nije brojao postove

Evo

6. kakva seljana, oca ti jebem.

najjače mi je što coa lukas ni svojih 10 sekundi u spotu nije izdržao a da ne zabaci onako kosu iza uveta lololo

7. kako mi je simptomatično što su na jednom mestu sakupili sav šljam našeg "džet-seta" (sa par izuzetaka)

8. Što mi krivo sada što Jućjub klipove ne mogu na poslu da gledam.

9. za koga ti to radiš džoni, pa ne možeš da 'vataš krivinu? da nije nedajbože kod privatnika? ili pupupu za neke švabe? :D

10. Ma dušvani iz IT sektora su mi ukinuli jućjub...mogu krivine lagano. U Ikarbusu radim.

11. znači švabe, imperator je nešto najavljivao da će mercedes kupiti ikarus :D nego pusti jućub, aleksandar je za samo šest meseci predanog rada...

12. .....srušiće mu ceo rad kapiten na Derbiju :)

13. sad mi pade na pamet vukajlijaška verzija:

pustite vi definicije, džoni je za samo šest meseci predanog moderisanja...

lolo

mislim da nikad nisam bio sigurniji da ćemo da im se useremo u snove u tituli. a mislim da nikad nisam imao ni manje pokrića za takvo razmišljanje. jedva čekam derbi

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t1.0-9/1496605_10203666632811889_1630274600061968892_n.jpg

YOU TALKING TO ME???

14. džoni je za samo šest meseci predanog moderisanja...

Počeću ruke k'o Vučić da držim onako.

15. Ovo danas ako ne puknete izgleda da derbi odlučuje, al FORZA NAPREDAK!

16. Da, danas je kao Derbi isto. Ako puknemo, to je to. Mada danas nam ne igra Vuličević, a mi zbog toga što je Volkov prs'o više i ne idemo na levu stranu, gde nema ni Jojića više. Biće zajebano danas, ali tako se i pokazuje da li vrediš ili ne.

17. neka bude kao one godine gde smo u kruševcu overili titulu (:

18. i jel ume neko da mi objasni zašto zvezda igra dva sata posle nas? a i kruševljani imaju reflektore.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.