FK Partizan

1. neka bude kao one godine gde smo u kruševcu overili titulu (:

Jebote al' je dobro zezanje bilo na toj tekmi

2. I pre te tekme i posle...Meni jedno od 3 omiljena gostovanja.

3. Drinčić najbolji igrač lige trenutno, što se kaže svaku loptu nacrta gde hoće da pošalje

4. polukontra ajmo reći i ubačaj ...pored Stankele brata lik skoči i toeto..tuga...

5. krv ti jebem luka ne zna gde se nalazi

6. Luka bi i u Zvjezdi Gradačac grejao klupu...

7. Kako jedu gomna, 2.15 kvota na dvicu sad. NE DADU POŠTENOM NARODU NI DA SE OPARI!
    Kako ste primili gol? Neam vremena da gledam tekmu.

8. Akcija sa strane krenula, covek bacio na 7,8 metara lik iz trka poslao u gol pored Obradovica cini mi se. Dosta prostora ima Napredak u kontri, ako su pametni, iskoristice bolje to u drugom. Partizan nista spec, sut Drincica najbolja sansa iz slobodnog sa 25 metara, mada ja gledam od 20og minuta, mozda je bilo pre...

9. i jel ume neko da mi objasni zašto zvezda igra dva sata posle nas? a i kruševljani imaju reflektore.

http://www.sportal.rs/news.php?news=122299

Тражили сте, гледајте.
    Мука ми је од овог Николића само налази нове изговоре да цмиздри што је немоћан, живог ме интересује шта ће бити после овог меча - чак и ако добијете.

Напредак конкретнији, заслужено води

10. 31. - GOOOOOOOL, Napredak zasluženo vodi! Trujić je ubacio loptu sa leve strane, a Nemanja Vidaković majstorski reagovao i savladao Lukača. Partizan je očajan, a reakcija odbrane kod odbrane u skladu sa igrom.

Fala Bvdlga, videh i ovo malopre. Roben, pošto je kod nas sve dirigovano, tako je i dirigovano da prvi igra pre drugog, i da prošlogodišnji šampion derbi igra prvo u gostima, a na proleće da igra kući, tako je bilo dok je Paća bio prvi, sad kad nije, traže da igraju oni prvo, pa Zvezda, i fala Bogu dobiju. U poslednja 3 kola, 2 su igrali pre. A Zvezda u poslednje 3 sezone igrala 2 kola pre. Ali opet meni je to totalno nebitno. Sledeće kolo igramo moš misliti u isto vreme... :)

11. Zvezda igra 2 sata kasnije jer su neki kmecali i zalili se sto zvezda igra ranije. Sada ni ovo ne valja hahaha

12. Inace, jebu carapani a? Navucice vam sudija nesto da izvucete iks, samo bez nervoze.

13. Varga novi trener poz

Edit: Mada bih više voleo Antića.

14. pakle uskoro će deset godina kako ja slušam priče o dolasku antića. otpiši to :D

15. Radomir vlažni san. A evo ga i poluskršeni Danko... Sad je sve ili ništa, ili dobijamo tekmu ili gubimo bodove i Danko se skršava i propušta derbi.

Sad se lomi.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.