Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ili Đurićev misteriozni brat blizanac koji se do sada nije pojavljivao dok Đura nije zapalio iz zemlje.
Pozajmićemo vam Andreja Vučića dok stanete na noge, nema frke ololo
On još uvek može i da igra za nas :)
http://vukajlija.com/predlog-za-djonija/698709#comment_2822242
Ђони, овај вас и мртав јебе. :Д
Pa dobro ako je to nešto što smatrate jebanjem, vidim da vas godine nisu milovale.
Ањњњњњ аси ми га шукнуо. :3
Šuk tek sledi kad vas karamo na Derbiju, pa kad vas bude karala sloboda :)
Pa kad mi i posle toga osvojimo titulu. :)
A zar nije ono da vas boli kurac za titulu?
Kako nije, ne treba nam plaćena titula!!!1
Ја никад нисам причао да ме боли курац за титулу. Једва чегам да вам га утнемо у чмар на дербију, па да плачете. Реално, дерби нема везе са формом, али РЕАЛНО НЕМАТЕ ШТА ДА ТРАЖИТЕ У ДЕРБИЈУ БЕЗ ЧАШЕ ИЛИЋА.
Biće vama veselo na Derbiju vidim ja. Naravno, kao pravi musavci ćete govoriti kako imate 3 boda prednosti i kako vas boli kurac za rašfrljenje što ste doživeli, ali biće lepo da vam se pokaže gde ste na utakmici koja nije kupljena.
Džoni, hoćeš još jedno pivo da tefteriš tamo u opkladu da nas nećete dobiti?
Dosta ti je jedno da plaćaš.
Како ћемо да вам се исвршавамо по фацама на сред "армијски пашњак шарени лавор" комплекса, нећете да се опасуљите наредних 5, и словима ПЕТ година.
Но, да не спемујем више, бановаћеш ме. :D
Откључавај ти полако ону тему за дерби, да се испрозивамо квалитетно. :)
pičke, prodali ste se Napretku
Hehe ako vam je napredak sukno dva komada mi cemo vam suknuti bar sest. Nesubjektivno razmisljanje.
Biće 0:0 na poluvremenu jer će i jedni i drugi biti oprezni, a onda kad se otvorite u drugom videće se koliko su naši igrači brži od Stankovića, Volkova, Obradovića itd. i biće fazon 0:2.
http://youtu.be/GR_cbsFIASE
lari pedere dodji na fudbal jebala te prva liga srbije