FK Partizan

1. VRATIMO ŠĆEPOVIĆE!

o ovome se ne treba ni zajebavati

2. Kapiram da bi nam olimpijakos platio da ga vrati
    ISPLATIV JE I KAD SE PRODAJE I KAD SE KUPUJE

3. Johnny Kurajber
    VRATIMO ŠĆEPOVIĆE!

Ako izmalerišeš selim te iz kraja! :-)

4. o ovome se ne treba ni zajebavati

Poslusajte coveka, nemoj posle svi da se cesemo po glavi. Ne treba nam to u zivotu. IMAJTE MERE U SALI!

5. Ja se izvinjavam. U moju odbranu bio sam mrtav pijan, drogiran i posednut đavolom kada sam to izjavio.

6. malo kakite po coveku.jeste da je krs igrac i sve to,al za nasu ligu bi bio banja.to vise govori o jadnosti nase lige nego o njegovom eventualnom kvalitetu.staitisticki on je u segundi dobar igrac.

7. http://www.mozzartsport.com/vesti/ko-je-precrtao-tubica-i-alivodica-sa-spiska-partizanovih-zelja-vucelic-tvrdi-da-ih-sportski-sektor-ne-zeli/94765

nzm cemu ovo kukanje za tubicem i alivodicem. kao da smo se usrecili dovodjenjem igraca iz nase lige. ne secam se vrednog pojacanja od zorana tosica. ae i skuletica. ovi ostali tipa kojic, luka, trajkovic, sve neki prosek

8. Očigledno je sanitarni da si pratio statistiku i nisi toliko gledao taj neverovatni bol u kurcu koji su osećali dok su igrali u Partizanu. Bilo je utakmica gde se nisu pomerali. U segundi verovatno trči, pa otud i neki gol. Uglavnom, Marko Šćepović je u momentu pre odlaska iz Partizana, buio ubedljivo najgori igrač kog sam gledao u proteklih deset godina. Računam od špiceva.

9. Odlaze vam verovatno i Dankan i Škuletar. Koga dovesti u redove vaše evropske skupine? Kleo? Da nije mozda kurčina?

10. Johnny Kurajber
    nisi toliko gledao taj neverovatni bol u kurcu koji su osećali dok su igrali u Partizanu. Bilo je utakmica gde se nisu pomerali.

zar se ogromna vecina igraca ne uklapa u taj profil?

11. Mi bi Klea, a Kleo bi pare.

12. I dobićemo kurčinu, po već ustaljenom obrascu.

13. sada im ne treba.nema evrope,niti nekog zesceg cimanja.daju pare nekom da odigra 2 polujake tekme u polusezoni.

14. ovi ostali tipa kojic, luka, trajkovic, sve neki prosek

Phahaha, pa samo Luka moze da prodje kao prosek, ova dva su nevidjeni balvani.

Odlaze vam verovatno i Dankan i Škuletar. Koga dovesti u redove vaše evropske skupine? Kleo? Da nije mozda kurčina?

Za ovakve prozivke u srecnija vremena bismo vam uzeli najboljeg igraca u polusezoni, ali jebi ga kad sad nemate nijednog.

15. zasto je toliko los taj kojic?mahom ulazi sa klupe i iskoristi svoju sansu.

16. Mislis ono jednom u derbiju?

17. mislim da je na svakih 100 minuta u proseku prosle sezone davao golove.pretprosle 31 tekma,12 golova,5 asistencija.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.