FK Partizan

1. Babinjo, Tubinjo i bugarče neko navatasmo, samo ako ovi naši daju malo para za obeštećenje Rusima kolko se sećam ...
    Kad se završava prelazni rok? Čisto da znam dokle će novi da nas prže kako može Kleo da nam dođe. Inače sam upoznao čoveka koji je poslovno saradjivao sa ovim našim novim predsednikom. Bolje da ne pišem javno šta mi je sve rekao...

2. http://www.alo.rs/sport/fudbal/masni-salami-na-pola-plate-i-mesu-bez-kozice/82466

AHAHAHAHA ladno musavci doveli MASNU SALAMU u napad. I taj pristo na mesečnih 5000 evrića. A taj vam kao vanserijsko pojačanje...

3. manje-vise veci deo igraca igra za 5 soma.samo par igraca igra za nesto vise.u 3,maks 4 kluba mos naci nekog sa 5 ili vise soma mesecno.ostali su od 500 evra do 3 soma.

4. Ma nije poenta u novcu, nego masni Salami hehehe

5. Inače sam upoznao čoveka koji je poslovno saradjivao sa ovim našim novim predsednikom. Bolje da ne pišem javno šta mi je sve rekao...

Novi predsednik vam se pita koliko i Ćure u reprezentaciji

6. Novi predsednik vam se pita koliko i Ćure u reprezentaciji

Jebeš mi sve, bolje i da se ne pita. I ovako je užas, još on da se pita bio bi horor (mislim da je horor gore od užasa, ako nije, praštajte).

7. Inače Tubić mi liči na Voju Stankovića pomalo što je dobar znak lololo

8. znalo se odma da ce mu dati 5 soma,samo sada satro fora da ispadne da on vredi 10,al dobice manje jer je mastan.dolazili bez nogu,van forme,bez ikakve karijere pre i opet zaradivali.mada,cam koji dolazi iz picke materine treba da bude zadovoljan tepsijom ribe i smestajem u sobi kod neke babe u mirijevu.kao ovakva vest ne moze da se sakrije...i da je stvarno problem sto je pojeo koju antilopu vise lagano se ne objave podaci sa pregleda.

9. Ma vama je najbolje Zeka da se pita. Što je u principu i tako

10. Nama je najbolje da....nemam rešenje. Možda da blejimo gledamo, odemo na po koju utakmicu i šta urade, uradili su. Ako pobede kul, ako izgube ko ga jebe, napravimo neko vrh sranje u Evropi da nas izbace na 5 godina i bole nas brige.

11. Tubić je inače jako dobar drug Zečevićeve ćerke. Kućni prijatelj, takoreći, pa mi nije iznenađenje da se vratio baš sada.

Mada je kao klinac bio jako dobar, igrao je zadnjeg veznog. Dominirao je u svom uzrastu. Kakav je sada, pojma nemam.

12. Solidnu klupsku karijeru je imao, trebalo bi da je najbolji defanzivac, sto u ovoj konkurenciji nije uopste neki uspeh.

13. A ovo za Salamu je tezak blam, cuj nasli mu los holesterol, pa mu to prepolovilo ugovor?! Ako je i od naprednjaka, mnogo je!

14. Da. Realno nisam čuo mnogo veću glupost od toga. Mogao je samo da mu se poništi ugovor ako nije fizički sposoban. A stvarno ne znam u kom to ugovoru može da postoji stavka da se ugovor prepolovi ako imaš loš holesterol ili gljivice na kari

15. Pa kontam da je bilo il se tornjaj ili prihvati manje pare jer si masan ko svinja. Realno sam iznenađen da su se i setili tako nečeg.

16. ajte ljudi,to je samo spika.da ispadne da duplo vise vredi,a ne da je dibidus kreten.i od tih 5 soma bog zna koliko ide njemu.neka agencija ponudi gomilu crnaca,neko se primi i eto ti.pregledaju ga i ne obajve sta se desilo.jedini razlog zasto su objavili je da kazu da ce mu dati manje(kao i sto je prvobitno i odluceno).

17. decko nije prosao probu u juznoj africi, nemojte da se ZAJEBAVAMO

18. U Južnoj Africi ko god nema sidu igra.

19. Tamo je i Vermez bio trener.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.