FK Partizan

1. Nema frke Dio. Da se ne zamaraš čisto. Samo ti lupaj.

2. Ilić-Duljaj-Nađ-Brnović

Vezni red, Liga šampiona 2003/2004.

3. Ladno ga Duljaj sigurno tuko glavom kada su igrali zajedno.

4. Odavno idiotskiji i gluplji tekst nisam procitao...ovo novinarstvo ljebtenejebo

5. Gde će oni da se mere sa čuvenom čačanskom školom brzih doskočica. Nema šanse.

6. Uuuuu al im je šuknuo strašno

7. ekstremno glup tekst.
    glup i izmisljen.

8. Nema šanse da bi im rekao:
    "Kako ste momci?". Po starom čačanskom običaju, kaže se dečki.

9. i pokazao bi im sliku kako se grli sa njihovim predsednikom.
    da im se dodvori.

10. Brate što čitate taj đubar od hotsporta? Objektivniji su na rsbg.

11. https://www.youtube.com/watch?v=cFqjYaLVaJI

ccc neki tamo zeljko ce meni da kaze da ja nisam hrvat? sta je sledece prosineckom je keva iz mrcajevca?

12. http://www.tehnicka.edu.rs/vanredno-skolovanje.html

mislim da svaka srednja skola u srbiji nudi mogucnost vanrednog skolovanja. ne napusavam, kod tebe se rupa u obrazovanju bas primecuje

13. Ahahahaha sad pročitah. Za nesretnog Ćirka milion ipo evrića. Nudi nam Anderleht. Ja bi ga prodao i uzeo iskusnog štopera za pola miliona, pola miliona mu dao platu i pola namirio ostatak tima s primanjima.

14. Neka, nek ostane covek, jedini je pokazao da nesto ume i nije mator.
    A milion ipo majki im jebem

15. Ma ja nešto mislim da nikad više milion ipo nećemo za njega dobiti. Prosečno mi ie nekako igrao. Za pola od tih para možemo možda i kvalitetnijeg dovesti.

16. Od kako je dosao vidi se da zna da igra ono sto mu je zadatak. Podsetio me na Obradovica, onog sto smo pustili za DZ u ofku.
    Da se ja pitam, ne bi taj isao ni za 5 milki

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.