FK Partizan

1. Dobro vermez imao platu 50.000 mesečno dolara, za te pare bi i Bard Živa čak išao. Parker sto je igrao u Zvzdi ima 500k , ali svakako mora da si ozbiljna kršina da igraš za repku Nigerije i ne prođeš probu tamo. PROBI. AUDICIJU JEBOTE. Zlatan ne ide na audicije.

2. Jebem li ga, ostaje da se vidi. Niko više ne deluje obećavajuće kada stigne i uglavnom nam svima ispuni očekivanja.

3. Malo je gej lik onako Salami

To komšo zbog natpisa na majici a? Inače ovako ko da ga pravio Pjer Boja... Tragikomično mi sad kad vidim ko sve dolazi u naš fudbal generalno. Plus kad vidim ko vodi klubove...

4. Ma gde deluje ko gej vidi kolka ledja ima mozes sofru postaviti

Meni deluje ko buzdovan klasicni koji ce da trci ko konj i da se lakta al vola nece moci da ubode osim ako lopta ne rikosetira od njega ko od martinelu. Znaci vrh spic za nasu ligu lololo

5. Ma samo nama kad je Babinjo stigao. Sada sledi mađija :)

6. Pa babinjo je realno dobar plejmejker za nase prilike naravno

Ovi nasi bolje da dovedose njega nego onog drugog vaseg letos

7. Pa babinjo je realno dobar plejmejker za nase prilike naravno

Ja bih rekao odlican. Ozbiljno. Jedan od trojice ljudi u nase prve cetiri lige koji istovremeno zna da gurne loptu "iza ledja, nabaci u sernaest metara iz skoro svake pozicije i pogodi iz slobodnjaka. Dosta.

8. Ovi nasi bolje da dovedose njega nego onog drugog vaseg letos

Naše ciganče Bosančić je ostavio neizbrisiv trag u večitom derbiju, jer je pevao romske pesmice dok je sedeo na našoj klupi za rezervne igrače... :-) Pazi, to je malo fudbalera izvelo do sada. A vidim i da vam je kapitena od jesenas odstranio iz tima. Samo potvrđujem koliko je jedinstven. Možda neće Grobar da bude ali dela...

9. Pa bilo bi mozda bolje da na terenu pokaze neka dela, neku asistenciju npr bih voleo da vidim

10. Ili da operiše makar lobanju :)

11. lol babun ozbiljan plejmejker lol dečko je retard

12. Degen. Ono protiv Genka. Mrzim ga od tad.

13. Биће вам носиоц игре на пролеће читавих 78мин колико саша неће бити у стању да игра

14. Znam, zato i pripremam zalihe bencera za proleće :)

15. Komšo kad Babinju zapevamo u maju "uzalud trud, dzaba vam sve, bio s Dzajinom ćerkom al opet neide..." :-)

16. Kako ću mu psovati sve po spisku kada ide u tunel na poluvremenu.

17. Komšo ako gledaš tako, Lalat mu kara sestru. Pa gledaj ko je bolje prošao.

18. Al kad pročitam izjavu Nikolića da smo jači za Ostojića, Kojića, Brašanca i Babinja u odnosu na jesenji tim, dodje mi da se ubijem iz zasede...

19. Komšo ako gledaš tako, Lalat mu kara sestru. Pa gledaj ko je bolje prošao.

Nemojte pokušavati da objasnite Dionisiju. Naučili ste sigurno do sada da mu ne ide to.

20. Al kad pročitam izjavu Nikolića da smo jači za Ostojića, Kojića, Brašanca i Babinja u odnosu na jesenji tim, dodje mi da se ubijem iz zasede...

Još samo fali da se objavi radosna vest da je Vojislav Stanković i pored odličnih ponuda iz Kalča odlučio da ostane u Partizanu iz ljubavi prema klubu i možemo da uživamo u nastavku sezone.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.