FK Partizan

1. babovic nosio traku danas.

Lukač - Bandalovski, Ćirković, Balažic, N. Petrović - Drinčić, Brašanac - Ninković, Babović, A. Živković - Kojić.

2. Гледо сам јутрос на Со- у неке две баје причају о актуелним дешавањима, и кажу да ове продаје, ако се новац од њих уложи у исплаћивање одређених дугова, могу да имају позитиван ефекат на дуже стазе.

3. Cek da pogadjam, te baje su se prezivale Vucic i Nikolic?

4. Al NIKOG NE DOVESTI! ALOOOOOO! Pa svinjar je rešio da nas pokopa... Pa ovi su nas vratili 60 bodova u nazad. Ako budemo treći biću srećan. Ja sam mislo Đura najgori... Tako sam i za Slobu Miloševića mislio al u ovoj državi je sve moguće.

5. Boli nas uvo bre, košarku bez pleja, sad fudbal bez napadača.... MI SMO AVANGARDA JEBENA.

6. Dabogda leukemiju dobili pa se zračili sa tim parama al živjeli 30 godina u mukama majku im jebem mrtvu da im jebem

7. pa cekaj, 4 milki od skulete, 1.5 od saponje, 2 oni uleteli znaci dug nam je na nuli. lololo

8. pa cekaj, 4 milki od skulete, 1.5 od saponje, 2 oni uleteli znaci dug nam je na nuli. lololo

e, pljuni me u oko, ako je jedan jedini evro završio na računu kluba.

9. Zemunelo su stavili pod hipoteku, da vas obradujem. Kredit na 5 godina, taman kad dođe sljedeća uprava da se to riješi.
    Kako drugacije ubiti Partizan nego da skršiš Omladinsku školu.

10. Kako drugacije ubiti Partizan nego da skršiš Omladinsku školu.

Kad je preživeo klub da mu je jedan od glavnih trenera u omladinskoj školi Slađan Šćepović, preživeće i hipoteku.

11. Šćepo je bar nekad igrao fudbal, nije stručnjak za organizovanje apsolventskih žurkica i Megadens seminara ko Vazura vezara

12. Kad pročitam reč Šćepović ja se naježim. I to dva puta. Bolje i taj Šaponjić i Koja nego oni.
    A na leto titula i kvalifikacije LŠ ,vraćamo Klea, nalazimo sponzora, Vučić na jugu peva "Uzalud trud"... ;-(

13. reko sam ja odavno da cemo pevati "ooooooo Djuro vrati se..."
    Da se teraju u kurac malo, Vucicevi sledbenici, mater im bezmudu jebem. Ostao nam JEDAN napadac u timu, i to onaj koji se povredjuje kad ga leptir udari krilima. Nekoliko puta sam kao bataljivao gledanje fudbala mrtvog, ali ovaj put verovatno ce i stvarno biti tako. Jebem ti mater upravo. Odo da gledam Daloa kako zakucava ustase. poz.

14. http://sportal.rs/news.php?news=140382

Pa da vidimo... stavili su jedini izvor prihoda i ono sto klub drzi na povrsini pod hipoteku. Ako nema drugog pa ajde, ali da vidimo sta kaze podguzna muva Stranke nepismenih Srbije:

-Još nismo odlučili na šta ćemo usmeriti ta sredstva

Uzimas 4.000.000 evra kredita a ne znas na sta ces ga potrositi.? Koja to banka daje nenamenski kredit ove visine?

Grejs period nam je 18 meseci, a kamatna stopa 6,4 odsto, što je sigurno najpovoljnije što smo mogli da dobijemo.

Kamata 6,4 % na 4 milke najpovoljnije sto ste mogli dobiti? Svako moze da proseta do prve banke i vidi da je ovo apsolutna laz.

Tesko je ocekivati ista od ljudi koji su poslati od Vucica i njegove stranke... ti ljudi imaju rusilacki metalitet, nikako progresivni... Pa ako ne mogu da ozive mrtvaca, barem da i Partizan dovedemo na njegov nivo.

Nemam mnogo da kazem, samo onako kako zelite i radite Partizanu neka bude i vasoj deci. Toliko.

15. Ne znam imaju li pravo navijači da šibnu krivičnu onom ko nas u govna uvaljuje? Pa ko u ovoj jebenoj zemlji ima pravo da kaže batice zajebo si ajd krivična pa ćorka? Pa sve se ruši oko nas a niko ne odgovara...

16. Ne znam imaju li pravo navijači da šibnu krivičnu onom ko nas u govna uvaljuje? Pa ko u ovoj jebenoj zemlji ima pravo da kaže batice zajebo si ajd krivična pa ćorka? Pa sve se ruši oko nas a niko ne odgovara...

Pravno ne moze. Sama cinjenica da su najveci sportski klubovi vlasnistvo udruzenja gradjana ili navijaca (sto u prevodu znaci nema odgovornog lica) govori da niko nema volju da menja stvari, vec da je vlastima zelja da i dalje koriste klubove i transfere kao izvor novca. Zato ostre kurac na menadzere sad, jer sto bi neki siptari uzimali pare kad mogu pojedinci iz vlasti. Sami izbori u Partizanu su pokazatelj ko je sada banka vladajucoj strukutri. Miljenica u dugovima, nema odakle, Partizan im je ostao... Tako su i Zvezdu doveli do prosjackog stapa svojevremeno...

17. Ja vodim udruženje i odgovorno sam lice. Jednom sam 20 dana zakasnio sa otvaranjem računa i pofasao prijavu. Sudija me rebnuo 1000 din kao opomenu plus 1000 udruženje. A to je jebeno golubarsko društvo i zakasnio sam posto sam bio na moru kad su poslali zahtev. Icim sam dosao otvorio sam taj račun. DRUŠTVA MORAJU DA IMAJU ODGOVORNO LICE. DRUGAČIJE NE BI BILA REGISTROVANA. ZNAČI MOŽE !!!

18. Dakle uvaljeni smo u govna otprilike 14 miliona eura. Čitam tekst ovog menadzera studentskih žurki što nam je usput potparol kluba. 13 nasledjeno i 1 prispele obaveze. Naravno oni ništa napravili nisu . AL KO ĆE DA OBJASNI KO JESTE KAD I KAKO?!? I naravo DI SU JEBENI NOVCI OD MILIONSKIH TRANSVERA PROTEKLIH GODINA? A ako transparentno rade DAJ JEBENI BIZNIS PLAN za kredit koji ste uzeli od 4 miliona... Goli otok je čudo bio...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.