U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ako su uzeli od zelenasa, to nista ne mora da se vraca, dakle problema nema.
Lool Jericho ne, ne mora.
Pa ako cemo po "pravilu" zelenasu vraca onaj ko je uzeo ili neka druga osoba koja garantuje za tog sto je uzeo. A posto FKP nije osoba, i sigurno ne postoji ugovor sa zelenasima, taj dug je Djurin
OPAAAAAAAAAAAA kakav sam mag, ustedeh 100k evra za par sekundi :D
ako cemo po pravilu za zelenasenje u srbiji se ide na robiju, i taj vid pozajmice novca je strogo kaznjiv lololo. koji ugovor sa zelenasem? overis kod advokata dokument na kome pise vracas do petog ili lomim noge?
Pa zato sam stavio pravila pod navodnike.
Jebiga, kaznjivo je zakonom i falsifikovanje diploma, surpostavljanje zandaru kad ti trazi dokumenta, kradja iz drzavnih preduzeca, gazenje ljudi na pesackom pa eto u Srbiji moze da prodje i to.
Ja sam samo rekao da ako je Djura uzeo od zelenasa, Djura ce i da vrati. E sad kako ce da pribavi te novce to ne znam,al FKP da vraca za djuru nece sigurno
Да вам помогнем мало. Овде се под зеленашење мисли позајмљивање новца од ФИЗИЧКОГ лица, за потребе ФК Партизан, који је правно лице, под високим каматама које су додуше у законским оквирима. Дакле није се мислило на право зеленашење, већ на фигуративно.
Janpi pozajmi pare od zelenasa i kad dodje da trazi pare ti mu reci "prike nemoj da te prijavim pa da sadis papriku po Leskovac", da vidis epilog cisto.
Postoje 2 vrste zelenasa, onaj kome potpises i koji sve overava u Sudu i koji se u krajnjem sl obraca sudu i onaj koji te zapise u svoju svesku duznika. Ovaj prvi sa sudskim izvrsiteljem (om ili em?) kupi stvari iz kuce, kola ili cak i celu kucu zavisi kolko si ga izmuzao. Ovaj drugi lomi noge krsi ljude i sl i trazi para kolko mu se cefne. Taj moze u zatvor i sl.
Kao npr. tebi Gm pozajmi 1000e, sve uredno potpisao overio i sl. i ti ga kuliras neces da mu vratis. On te tuzi i ode on u zatvor?????? Ahahahahahahaha janpi koja si dijabola jbt.
Sve u svemu kurčina. Cigosi u buli 50 milki i dovedu pun kurac pojačanja(bar su na papiru pojačanja) a mi u buli 14 milki i pustimo maloletnika plus punoletnog neispravnog da nam budu udarne igle. A prodamo sve što vredi. Plus i taj maloletni prodat. Pa da nam je trener Dule madjija pa i da se nadamo, al ovako...
Dule bi zakukao par puta u novinama i rešilo bi se to. Ovako jbg
jedno je pozajmnica drugo zelenasenje. postoji zakonski utvrdjena kamata koliko sam ja skapirao, nemas pravo na 30 posto kamate mesecno...
Grobari dobili smo "grobare" u upravi. Kao da stanemo na zdrave noge a ovamo kredit se kreditom izbija...
Napredno, nema sta - http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=02&dd=20&nav_id=960385
Naravno da je naprednjacka firma, takoreci juce osnovana - http://pretraga2.apr.gov.rs/EnterprisePublicSearch/details/EnterpriseBusinessName/7134536?code=D97088589592B63E8460056D053E8906E527708C
Датум оснивања:27.08.2014
Ma to Dušanu ukrali ličnu kartu, šta je tebi....
http://www.profreetv.com/?content=watch&tvid=256
grupa degeneričnih stvorenja
mada ovaj bandalovski nije toliko loš za jsl
Çirkoviç je najgori defanzivac kojeg sam ja vidio u posljednjih 17 mjeseci.
hahah uvedi nadača, uvedi napadača
Ma nek uvodi jos jednog defanzivnog, primicemo gol...