И Звонце и Илић у прву.
MOŽE !
Ма само Пирла да не гледам све остало може, само то су моје пусте жеље од тога нема леба :Д
Ако се квалификујемо у ЛШ или ЛЕ , Бабовић остаје што је ок , ако се не квалификујемо нигде Бабовић иде што је нека утеха навијачима и управи лоло.
И треба да иде, ко га јебе.
Него да се нама навијачи помире. Да изгледимо ситуацију између Забрањених и Алцз, то мене тангира.
Šta te tanigra ? Nek alkatrazovci mršću sa tribine.
Тангира ме нејединство и изглед трибине. Не свиђа ми се како Југ изгледа.
To smo odavno prepričali, pa zbog toga Značke i treba da pale sa šipke. Upropastili su jug.
Него да требају!
Ja bih sve te sa stadiona sto se tripuju na pricu ALC i ZABRANJENI oterao sa stadiona i prepustio ga pravim grobarima.
Mnogo će još vode Drinom proteći dok se ne složimo i budemo jaki ko na 100. derbiju.... Jao, plačem za tim Grobarima...
Južni front.
И ти и ја знамо да ПРАВИ ЈФ не постоји већ дуго. Ови што су сада на Југу приклоњени су значкама. Дебело се разликује стари ЈФ са покојним Салетом и овај сада. Скренули смо са теме.
Да се вратимо на тему... Јебаћемо Лимасол!
karamo limasol ludake :D
SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ооо Партизане ти непобедив си!
АЈДЕ ИНДИЈАНЦЕ ОВЕ ЗАЈЕДНО ДА ЈЕБЕМО
ХЛАДНЕ ГЛАВЕЕЕ, СРЦА ЧИСТА , ПАРНИ ВАЉАК ТРЕСЕ ЛУПА УДАРА, НИКАД НЕЋЕ ДА ТЕ ИЗДАААААААА ЦРНО БЕЛА АРМИЈАААА !
АЈМО ГРОБАРИИИИ !
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
И Звонце и Илић у прву.
MOŽE !
Ма само Пирла да не гледам све остало може, само то су моје пусте жеље од тога нема леба :Д
Ако се квалификујемо у ЛШ или ЛЕ , Бабовић остаје што је ок , ако се не квалификујемо нигде Бабовић иде што је нека утеха навијачима и управи лоло.
И треба да иде, ко га јебе.
Него да се нама навијачи помире. Да изгледимо ситуацију између Забрањених и Алцз, то мене тангира.
Šta te tanigra ? Nek alkatrazovci mršću sa tribine.
Тангира ме нејединство и изглед трибине. Не свиђа ми се како Југ изгледа.
To smo odavno prepričali, pa zbog toga Značke i treba da pale sa šipke. Upropastili su jug.
Него да требају!
Ja bih sve te sa stadiona sto se tripuju na pricu ALC i ZABRANJENI oterao sa stadiona i prepustio ga pravim grobarima.
Mnogo će još vode Drinom proteći dok se ne složimo i budemo jaki ko na 100. derbiju.... Jao, plačem za tim Grobarima...
Južni front.
И ти и ја знамо да ПРАВИ ЈФ не постоји већ дуго. Ови што су сада на Југу приклоњени су значкама. Дебело се разликује стари ЈФ са покојним Салетом и овај сада.
Скренули смо са теме.
Да се вратимо на тему... Јебаћемо Лимасол!
karamo limasol ludake :D
SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ооо Партизане ти непобедив си!
АЈДЕ ИНДИЈАНЦЕ ОВЕ ЗАЈЕДНО ДА ЈЕБЕМО
ХЛАДНЕ ГЛАВЕЕЕ, СРЦА ЧИСТА , ПАРНИ ВАЉАК ТРЕСЕ ЛУПА УДАРА, НИКАД НЕЋЕ ДА ТЕ ИЗДАААААААА ЦРНО БЕЛА АРМИЈАААА !
АЈМО ГРОБАРИИИИ !