FK Partizan

1. И Звонце и Илић у прву.

2. Ма само Пирла да не гледам све остало може, само то су моје пусте жеље од тога нема леба :Д

3. Ако се квалификујемо у ЛШ или ЛЕ , Бабовић остаје што је ок , ако се не квалификујемо нигде Бабовић иде што је нека утеха навијачима и управи лоло.

4. И треба да иде, ко га јебе.

5. Јебе га ћаћа Милија!

Него да се нама навијачи помире. Да изгледимо ситуацију између Забрањених и Алцз, то мене тангира.

6. Šta te tanigra ? Nek alkatrazovci mršću sa tribine.

7. Тангира ме нејединство и изглед трибине. Не свиђа ми се како Југ изгледа.

8. To smo odavno prepričali, pa zbog toga Značke i treba da pale sa šipke. Upropastili su jug.

9. Ja bih sve te sa stadiona sto se tripuju na pricu ALC i ZABRANJENI oterao sa stadiona i prepustio ga pravim grobarima.

10. Mnogo će još vode Drinom proteći dok se ne složimo i budemo jaki ko na 100. derbiju.... Jao, plačem za tim Grobarima...

11. Južni front.

И ти и ја знамо да ПРАВИ ЈФ не постоји већ дуго. Ови што су сада на Југу приклоњени су значкама. Дебело се разликује стари ЈФ са покојним Салетом и овај сада.
    Скренули смо са теме.

12. Да се вратимо на тему... Јебаћемо Лимасол!

13. karamo limasol ludake :D

14. SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

15. Ооо Партизане ти непобедив си!

16. АЈДЕ ИНДИЈАНЦЕ ОВЕ ЗАЈЕДНО ДА ЈЕБЕМО

17. ХЛАДНЕ ГЛАВЕЕЕ, СРЦА ЧИСТА , ПАРНИ ВАЉАК ТРЕСЕ ЛУПА УДАРА, НИКАД НЕЋЕ ДА ТЕ ИЗДАААААААА ЦРНО БЕЛА АРМИЈАААА !

АЈМО ГРОБАРИИИИ !

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.