Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Забија, колико се сећам, није још спреман довољно, због поста, нешто се причало да неће ни бити у протоколу за утакмицу.
У зависности од њихове поставке, не знам баш да ли би требало Илић да игра, треба још нека радилица, ипак је гостујући терен, а Илић није баш тип играча који би кварио противничке нападе.
Илић треба да игра, искуство је на његовој страни а и осјећа се велика растерећеност на средини терена док је он у игри. Грешка би било послати га на клупу.
Јес Нико брате ал ми без Салета немамо средину, он не трчи то је истина ал је мајстор над мајсторима и једним потезом решава меч.
Ма само да се неки реми извуче са што више голова.
Код Станојевића је знао да буде агресиван у фази одбране, код жидова 0 бодова али мислим да му Црни враћа ту агресиву.
Ма само да се неки реми извуче са што више голова.
Л0Л
Матко, или постани мало више оптимистичан или се губи са теме. Још ћемо од неких Кипрана да се плашимо.
Илић је мама, он држи средину, али зависи, кажем, од њихове поставке шта ће Вермез да уради... Волим ја када Партизан игра нападачки, али то пије воду само у нашој лиги.
Надам се да може и да игра и да победи Партизан, то би било идеално, јер је човек заслужио колико је дао клубу и колико и даље даје.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/ael-nismo-bili-favoriti-ni-u-prvenstvu-partizan-bitno-dati-gol-89199.html
Само не ово
Надам се да неће бити то, јер су отприлике, сви напредовали у фудбалу од деведесетих, само ми назадовали...
Мада, реално, то што су ојебали Апоел значи нешто. Само да се не опусте и играју свих 180 минута, и пролази Партизан.
Ја сам само реалан.
ШерлоКе брате ти Кипрани су пар светлосних година испред нашег клупског фудбала, нико не каже да треба да их се плашимо али морамо да будемо опрезни да нам се не би обило о главу по ко зна који јебени пут да се не опустимо ко што знамо што каже Нико.
Због тога и пропадамо, због тога што смо заборавили ко смо и чији грб носимо на шаловима.
Колико сам ја чуо њих је Апоел надиграо у одлучујућој текми за првака али нису имали среће. Мада јеби ти то, не вјерујем баш ја у ту неку фудбалску срећу, јер нису играли само једну утакмицу него цијело првенство.
Милан Галић: ''Партизан је сигурно шампион, остали нек' се поређају како им је воља!''
Ц. Пропадамо због лопова, који користе наше клубове да напуне своје џепове. Да Кипрани исто тако послују, не би прозализи ни у друго коло квалифицајија. Не би нико ни знао за њих, а овако су сваке године у ЛШ.
http://www.youtube.com/watch?v=ijcj4ZuOspA&feature=related
Poručujem navijačima AEL-a da ovo nauče napamet, trebaće im jedan ovako tužan tekst!
OPAAAAAA!
Суштина свега, лоповчине попут Ђуриђа су довеле до тога да стрепим пред дуел са неким полу клубовима, доводи штопере од 29 година из друге бразилске лиге а продао штопера за 10 милиона фунти. Због тог јајета се осећам нелагодно кад пратим вољени клуб, па ја сам јебено сигурнији са Владом Јовановићем на клупи без Ејсиа Лоа да ми добијамо Макаби и то све због здраве атмосфере у клубу, где се зна ко шта ради и где управа и тренер норамлно комуницирају и функчионишу. Овај отерао Станоја ко псето иако је најбољи наш тренер не памтим колико. Но то није тема.
Ајмо црно-бели оооооо!!!
Фора је што и наши краду исто колико цигани, мада ми од ових такмичења узимамо више пара од њих, а они краду а не приходују.. Да се не изборимо за ЛЕ или ЛШ скоро сваке сезоне пропали би ко они.
Ма засврбе ме за цигане брате, имамо ми и превише наших проблема да би на њих мислио. Смета ми кад видим како се олош из управе односи према светињи. Смета ми и што се поштени људи одма истерају из клуба.
Сва срећа отишо је превагрант јебени и дошао Вермез који зна знање иначе би било весело, испали би одма!
Ма за цигане ме поли патка брате, имамо ми и много проблема да би мислио на њих. боли ме кад видим како се појединци односе према светињи!
ЕДИТ: Аууу ал багује ово сам искуцао пре више од пола сата ...
Да ли је могуће да Звонимир креће на клупи а Илић прву ? Па Вукић је један од најбољих играча тренутно у Партизану , о чему овај Вермезовић размишља ? Губимо 1-0 у Кипру , 0-0 код нас.