FK Partizan

1. Strašno, znači, strašno. Tačno ne mogu da gledam ono javno blaćenje grba. Strašno. Imam osjećaj da Babovića ne voli niko živ i da jednostavno neće da igraju dok je on u igri xD

2. Нећу ни да гледам ово говно од фудбала , распадају се...1-0 код њих , 0-0 код нас пазте шта сам вам рекао.

3. Apsolutno odbijam da gledam Partizan dok je u timu Babović i dok se ne dovede novi štoper.

MRŠ!

4. Kurac štoper, dva štopera.

5. Дајемо гол у другом полувремену , пасте шта сам рекао.

едит

Е сад не знам да л' ће они нама дати гол.

6. Dajemo mi kurčinu. Daćemo gol, ali sebi. Kako da daš gol kad nemaš loptu u posjedu? xD

7. Mnogo hvaljeni AEl je ekipa sa dva dobra igrača i gomilom crnaca koji trče. Kući ne mogu šansu da stvore ljucku, osim one na početku meča, ali na žalost plašljiva, defanzivna igra Partizana im je omogućila da povedu. Da nije kiksnuo Aksentijević, ovi tri dana ne bi dali gol. Promašaj Šćepovića....nemam komentar. To je toliko veliko neznanje pokazano u tom jednom šutu, da je to strašno. Ne treba nama štoper. Imamo ih. Ostojić je OK, Ivanov je OK. Špic. Mi nemamo špica. Ono niko normalan ne bi šutnuo onako. Saletova lopta je jedna od onih lopti koje ne mogu bolje. To je to. Vrh. Putanja, brzina lopte, trenutak savršeni.....bilo koji napadač druge lige bi ono zavšio. Šćepović je loš napadač.
    Ivanov odličan, Sale odličan, Babović dobar, Ostojić dobar, Stojković dobar. Ostali ništa. Tomić ne postoji na terenu. Volkov ništa. Aksentijević surov kiks. Lovre nevidljiv. Marković nevidljiv. Jednostavno ljudi ne rade ništa.
    U drugom poluvremenu moramo da damo gol, a da ne primimo gol. Tako jedino možemo proći dalje u Beogradu. Imamo 45 minuta protiv jedne ekipe koja je lošija od nas da damo gol. Na žalost fizička sprema, ozbiljnost, samopouzdanje i želja igrača Partizana je na niskom nivou i nisam siguran da to možemo da izvedemo.
    Ništa videćemo drugo poluvreme, ali niti je ovaj AEL nešto, niti smo mi dobro odigrali.

8. Ne bih da vam stajem na muku, i mene nervira što gube, ali zašto ne volite Babovića? Ne igra on toliko loše.

9. Babovića? Ne igra on toliko loše.

Л0Л

10. Е што мрзим ове анонимне црнце цигане који су нико и ништа у фудбалу али кад играју против неког нашег крену да разбијају. И још оне мајмунске форе са ушима, јбт, ко Рен прошле године са Звездом. Јаооо, мајко, постаћу расиста... Опет.
    лоло

11. Nemamo štopere. Jesi li vidio onu scenu kad su dva crnca jednostavno prošetala kroz komplet odbranu u nekoj pišljivoj nazovi polu-kontri? Ono odbrana? Daj, bre, ne zajebavajmo se.

12. Babovića? Ne igra on toliko loše.

Шта имате против српског Каке ?

13. Јебени Шћеповић је једно 5 пута гори од свог брата! Гори је и од Јованчића. Јебала нас таква појачања!

14. Jebem ti fudbal , samo se nerviram. Jebu nas crčuge koje samo znaju da trče...Džoni je u pravu, NAMA JEBENI ŠPIC TREBA.Ovi bre ne znaju go da daju...

15. ЈЕЛ ГЛЕДА НЕКО ОВОГ БАБОВИЋА , ИДИ У КУРАЦ ШТА ЈЕ ОВО ЈЕБОТЕ.

16. Šćepovića i babuna na lomaču sve im jebem...

17. И кад смо имали какву-такву шансу Бабовић је укењао...а коментатор каже Бабовић добро одиграо против Валете , само против њих и Пивница може да игра.

18. Koliko davi loptu, nepotrebni driblinzi uvek jebeni potez više!!!

19. Jes, da kaže da ne valja pa da ga Milija bije ko onog jadnika kad su tukli Đokovićevi otac i mati........

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.