Ja bih im odma ovo saopštio. Zalepio bih im na jebena sedišta u avionu kojim su se sa Kipra vraćali. Dobro je što nisam neki kurac ni u jednom klubu ni u ovoj državi ...Bilo bi inkvizicije legalno...
Kada smo ispali od Artmedije, nisam spavao celu noć, a pre toga sam se zaključao u wecu i plakao ko najveca vagina... OD TADA SAM OBEĆAO SEBI DA SE NEĆU NERVIRATIII, AU QURAC!
msmojne nisi vagina. Ne znam da li si bio na tekmi ali mnogo ljudi je na stadionu plakalo. Bila je neka posebna atmosfera na toj tekmi, neki polet koji se srušio u trenutku kada je promašen penal i neka tuga je zahvatila sve. Svi su umrli u tom trenutku. Nemam pojma, i sada kad se setim neki čudan osećaj me preplavi. Neka tuga.
Childress издоминирао , била је добра текма сећам се цео кафић разваљен остао од нервирања.Ал Олимпијакос је једноставно прејак мада могли смо их проћи , имали смо шансу није да нисмо.
Naši su fizički mnogo slabiji, nemamo pravog vođu na terenu. Nemamo AGRESIVNOST.
ЧЕГИЈА ЗА ЦЕНТРАЛНОГ ВЕЗНОГ!
Деветар Цокулић
+ 1
Podržavam. Kada se razdere na njih da trče na sve strane k'o ludi.
ČEGSON JE VEČAN.
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/img/slike/1287854059.jpg
Иронија свега је да сам ја циган ололоо.
Ja bih im odma ovo saopštio. Zalepio bih im na jebena sedišta u avionu kojim su se sa Kipra vraćali. Dobro je što nisam neki kurac ni u jednom klubu ni u ovoj državi ...Bilo bi inkvizicije legalno...
Kada smo ispali od Artmedije, nisam spavao celu noć, a pre toga sam se zaključao u wecu i plakao ko najveca vagina... OD TADA SAM OBEĆAO SEBI DA SE NEĆU NERVIRATIII, AU QURAC!
msmojne nisi vagina. Ne znam da li si bio na tekmi ali mnogo ljudi je na stadionu plakalo. Bila je neka posebna atmosfera na toj tekmi, neki polet koji se srušio u trenutku kada je promašen penal i neka tuga je zahvatila sve. Svi su umrli u tom trenutku. Nemam pojma, i sada kad se setim neki čudan osećaj me preplavi. Neka tuga.
Baš to, ko da mi je umro neko.
bilo je gadno majku mu, nisam tad bio na stadionu jbg al mi ni pored tv-a nije bilo lakše... uz ono kucanje cildresa na f4 najgori trenutak....
Uf gde me podseti na to....ladno sam pao u nesvest kod drugara.....pet minuta sam bio mrtav na zemlji.
Мени се опасно слошило, пар дана сам био у тешком бедаку... И дан данас кад се сетим сморим се опасно...
JEBEM JA ČILDRESU MAMU SRETNU DA MU JEBEM USTA!
jebo mu pas mater u gujscu, jebem li mu krušnu mrvu
И оном смећару од Теодосића се сјетим маме.
http://www.youtube.com/watch?v=jiCRyjjQkbA
Xe Xe
Добро је брате не мора со на рану мајку му... ја тај кош и утакмицу никад више у животу нисам погледао нити ћу... Ово је ниско чак и за вас.
Childress издоминирао , била је добра текма сећам се цео кафић разваљен остао од нервирања.Ал Олимпијакос је једноставно прејак мада могли смо их проћи , имали смо шансу није да нисмо.
Вратимо се теми.
Могли смо их проћи, ал' јебени Теодосић не мож' ни да добаци до коша, пичка једна брадата!!!!1111ЈЕДАНЈЕДАНЈЕДАН