Prijava

Đe vam prenos na Rtsu ha ha

kapiram da uskoro nece ni snimke emitovati.u fazonu ko ih jebe

Pa neće brt, ko jebe ŠAMPIONA države kad može da se na preCednikovoj televiziji (a to su RTS, Studio B, nekadašnja B92 sada O2, Prva, Hepi.....) prenosi preCednikov ljubimac?

kapiram da ce biti zanimljivija tekma jang bojs partizan.dobar sposrtski dan danas.partizan,pa basket i zvezda.ukoliko se ovi zatvore(bate)ovi ih nece probiti nikad,tako da ce biti to dobar sovjetski fudbal.

Ma brate bmk, iskreno navijam da oba kluba što dalje doguraju, čisto da u tom klupskom fudbalu nakantamo te neke poene ako ikako možemo da dogodine šampion države ne krene u kvalifikacije iz fazon drugog kola, nego iz trećeg, a npr vicešampion isto da odma igra treće kolo kvalifikacija za LE

Navodno je hteo rts da prenosi i partizan, arena jela neka govna i nije htela da ustupi prava (valjda rts njima da ustupi pravo emitovanja zvezdine utakmice a ovi rts-u partizanove), ali će ubuduće prenositi obe utakmice direktno.

realno je da krecu iz drugog.to sto je i jedne i druge usralo da prodju,ne znaci da ista valjaju.

zato sam i rekao da navijam da ovde i jedni i drugi što dalje doguraju

Partizan nece izgubiti, Zvezda nece izgubiti, predobra kvota na partizan da se ne bi izmislilo nesto na konto toga da se odigra. Bate je 0.23 "onog batea" od pre koju godinu.

Izgleda da Horou nece igrati, on im je ponajbolji (iako je tu Miralem xexe), igrao je po Francuskoj pre ja msm. Uglavnom mislim da su potcenile kladionice malo Partizan, staviti fazon skoro 4 na njih je vrlo jaka kvota.

Vicesampion je krenuo od prvog kola u kval. za LE ove godine haha. I redak slucaj da je prosao sva cetiri kola. I nemoj jebeno da pises bmk vise

bio je on i reprezentativac francuske.oterali ga iz psz kada su poceli da kupuju sve za mnogo para.
slazem se da su ih podcenili.kapiram da partizan moze da izvuce x.

Tacno, nisam bio siguran, znam da je igrao u Bordou valjda isto, mada mozda je sad mrcina kao Ailton kad je dosao u Zvezdu :D (samo ne debeo)

Partizan ima sasvim korektan tim DA SE POBIJE, sa svima u LE, za ocekivati je da im uguraju jedan gol, iako je Ozegovic jos pogubljen. Antonov i ovde greje klupu haha, pa sto si dolazio koji kurac.

Ček, ček, ček, je l' ja dobro videh ili je trener Jang Bojsa ADOLF HITER ?

KAko se ovako pogube jebogadan

hahahaha al se rastrčale crnje iz mladih dečaka ovo ako ovako nastavi će biti ko s olimpijakosom ovde, ako ne i grđe

HAAHHAHA jebem ti sve sta nam sudija radi, pa jel ovo realno, koliko nas srbe svi mrze

previse cesto im salju loptu iza ledja.ili ih jednostavno pretrce.partizan jedan ofsajd napravio.crnci su i brzi i jaci.x je puna kapa.
komentator je subjektivni sisac kurca.

Kako igraju nasi? Nisam pri TV-u