Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Dobro da Dijara je bio kod Jokanović i Plavog, moja greška.
Ови се опет извњавају навијачима... Волков вели да је ово максимум, ако је ово максимум има опет да гледамо СуперЛигу иако не видим шта је у тој лиги "Супер"... Овакве има да нас нагрди Нефчи Баку, не ваља, не ваља никако...
Mi smo izgubili od ekipe koja pojma nema, to vam govori koliko mi nemamo pojma, oni su nam dali dva gola iz dve naše greške, toliko o tom famopznom kvalitetu Kiprana, da smo imali igrače koji može da promaši golmana druga bi priča bila ali kad bi baba imali muda bila bi deda.
Људи, капирате ви да у досадашњих 270 минута двомеча кипарских и спрских клубова ми нисмо дали гол. О чему даље причати.
тема слободно може да се закључа. Вермзеовић каже да је Аел био много бољи и да им не би дали гол ни да смо играли још деведесет минута, распадамо се.
И нећу да пјевам "И кад не будеш први тим" против идиота.
Људи, капирате ви да у досадашњих 270 минута двомеча кипарских и спрских клубова ми нисмо дали гол. О чему даље причати.
То је то. И да поновим оно што сам синоћ написао:
Курчева даворија па ет'. Ја имам сада неке скромне жеље...
1. ЛЕ
2. Дупла Круна
3. Побједа у свим утакмицама са ганцима у следећој сезони
Ма курац. Када мало боље размислим све бих ово жртвовао само да Ђуро оде.
УПРАВА НАПОЉЕ!
Misliš da ovaj krš može proć u LE?
Искрено не мислим али опет има у мени ђаволске работе (читај: нада).
I meni ta nada neda mira, sve mislim biće bolje, i tako iz godine u godinu, ali biće kurac bolje.
Dok se klub ne prrivatizuje, i na čelo ne dođe neko koga interesuje gde su mu završile pare neće biti bolje.
Да је среће па да нам падне сутра Дуделанж.
Ја ћу само поново да споменем СТАНОЈА и двапут да цитирам:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/539188_192145184250212_1959069574_n.jpg
1. ЛЕ
2. Дупла Круна
3. Побједа у свим утакмицама са ганцима у следећој сезони
Ово "скромне" БОЛДИРАНО И ПОДВУЧЕНО зато што, гледајући остале клубове у Србији, то и јесу скромне жеље!
Oni bre izbacili Salcburg, ćuti nedo bog.
u kvalifikacijama za kvalifikacionu fazu lige evrope nema lakih protivnika :)
Па то су све релативно просечне екипе али са обзиром да смо ми далееко испод просека можемо да га дувамо.
Ja se samo nadam da sutra nećemo dobiti nekog prejakog protivnika (pod prejak mislim prosek neki) i da ćemo uspeti da se umuljamo u LE.
Izuzetno smo loši i tamo nećemo pobediti nikoga, ali makar malo da idemo na neke normalne utakmice i ako imamo sreće da nam u grupi bude neki jak tim jer iako će nas ošuriti, barem da gledamo kako veze neka dobra ekipa od preko.
Ovako što se tiče nekog rešenja za tim i igru Partizana, ja ga nemam, jer ovo je dno-dna, tako da ne znam šta nam je činiti.
Od nadanja za ovu sezonu i želja biću realan, želim samo titulu i jednom da dobijemo cigane. To je otprilike to.
Kontam da sam ja bacio 100 evra da bih se dovukao do gore , i da bih navijao još sa istoka , jer za jug nije bilo karti jer sam došao kaCno , pa da bih pevao I kada ne budeš prvi ti , i uprava napolje , ono standardno , ceo meč. A još se nisam ni dogovorio sa vama jer sam morao da palim za Cg automatCki.
IGRATE KO PIČKE!
Како је Војводина покрадена, НЕВЕРОВАТНО, и онда причамо о некој срамоти! Пу све вам јебем мртво!
SUDIJI PISAM U OCI PRE NEGO STO MU IZJEBEM DETE A POSLE NEGO STO MU SE POSEREM NA HLEB
KAKAV SI TO COVEK JEBOTE BEC I RAPID MAJKU TI JEBEM DOK NE PROCVILI