Samo prestanite da nas brukate više jebeno, ako su musavci dobili Keln, tim koji simboliše sve naprednjačko, krezavo i identično u ovoj jadnoj i poniženoj Srbiji, možete i vi da umuvate jedan braći Česima, bratski onako aj pa da na se na ovaj srpski i pravoslavni praznik, Sretenje Gospodnje i Dan Državnosti, sretnemo i mi, voljeni klub i njegovi verni navijači da proslavimo pobedu
сећам се тамо ране двеиљадите, играмо против Славије у Прагу, зима, пада неки снег, прво или друго коло уефа купа, Дуљај и Тробок играли, изгубили смо 5:0
сећам се тамо ране двеиљадите, играмо против Славије у Прагу, зима, пада неки снег, прво или друго коло уефа купа, Дуљај и Тробок играли, изгубили смо 5:0
Хахаха, а не сећаш се баш најбоље, 5:1 је било, 3:1 у регуларном и још нам два дали у продужецима.
imaju realne sanse u revansu.bice i tamo mrtva tekma.tu je sve moguce.ovde su se desila 2 slucajna gola,od kojih je jedan iz ofsajda.realan rezultat 0:0
na mene nisu ostavili takav utisak.deluju mi trom da bi im 100 posto bolja igra tek donela neku razliku.
isto kao i partizanu.
nece srljati,a partizan mora.to im je prednost.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Neću moći, nažalost, ali moje misli biće na JNA
Samo prestanite da nas brukate više jebeno, ako su musavci dobili Keln, tim koji simboliše sve naprednjačko, krezavo i identično u ovoj jadnoj i poniženoj Srbiji, možete i vi da umuvate jedan braći Česima, bratski onako aj pa da na se na ovaj srpski i pravoslavni praznik, Sretenje Gospodnje i Dan Državnosti, sretnemo i mi, voljeni klub i njegovi verni navijači da proslavimo pobedu
18 godina smo čekali na revanš protiv Čeha uglavnom
Imam 1x na vas msm da je greska ipak ste kurcina al eto
Хахаха, а не сећаш се баш најбоље, 5:1 је било, 3:1 у регуларном и још нам два дали у продужецима.
A Njukasl ništa, a
гле
Ofsajd jbg
Покрађени сте.
Ono tošićevo zastajkivanje se ne radi jbg, automatski izbacuje nekoliko naših igrača
imaju realne sanse u revansu.bice i tamo mrtva tekma.tu je sve moguce.ovde su se desila 2 slucajna gola,od kojih je jedan iz ofsajda.realan rezultat 0:0
Imaju kurac sa ovakvom igrom, budi realan. Čak i da dobiju revanš, to je limit posle koga nam sledi 1p20+
Добра је била тактика, кад се игра прва на свом терену и јесте најбоље играти да се не прими гол. Баш су вас ухватили на спавању овај гол јбг.
Biće 1:1 i tamo i onda 5:3 u penal seriji i idemo dalje
Stanković i Laković sredili da sudija svira protiv vas, šta vam rade naprednjaci ccccc ne znaju kad je dosta.
nisu ni ovi drugi mnogo bolji.divljacka igra.nabijaju loptu ka onom liku koji razgrce odbranu partizana.
BRAĆA GRCI HAHAHAHAHAHA
Pazi, Viktorija će igrati brže jače bolje bar 20% kući, minus isto toliko na igri Partizana i rezultat će biti u najmanju ruku katastrofalan
na mene nisu ostavili takav utisak.deluju mi trom da bi im 100 posto bolja igra tek donela neku razliku.
isto kao i partizanu.
nece srljati,a partizan mora.to im je prednost.