FK Partizan

1. Pa kao verujete da će nas uništiti tamo onda bolje ovako ovde, pošto bi se zaista smorio da je ovde ostalo 1:0 za nas a onda tamo da izgubimo sa 3:0, 3:1 ili još gore 2:0 pošto ovi iskreno ne deluju kao ekipa koja bi mogla baš da nas uništava sa 4+ razlike

2. Tromi su i jedni i drugi, ali Partizan pušta loptu u jedanaestercu pet minuta, a to isto vršenje pritiska ne ume da izvrši na drugoj strani terena, ne znam ali to je veliki problem generalno naših klubova, ta bunkerica posle gola. Strah da ako prime čak i jedan, nema tog čuda da posle probiju odbranu i izjednače kamoli dobiju. Funjarski, rekao bih, žabarski, kad bi igrali lepši fudbal. Nisam optimista u revanšu. A što Viktorija ne mora da srlja, i njima ne bi smetalo da pobede?

3. ne znam ali to je veliki problem generalno naših klubova, ta bunkerica posle gola.

Ovo

4. Molio sam Tawambu, daj deje gola brt, al nije dao

5. nemaju potrebu da se otvaraju.partizan tesko dolazi u prilike.obzirom da nisu neki jaci klub pa da odma daju u prvom tri i da puste partizan da se vrti u krug celo drugo, oni ce da cekaju kontru .nece autobus parkirati ispred gola,ali nece ni trcati ka protivnickom kao ludi.imaju i oni slicnu filozofiju kao i nasi klubovi.kada vodis iskuliraj.par srednjaka ce da vija partizanove srednjake i da nabija loptu onom njihovom da se tuce za nju.moja pretpostavka.

6. Pa jedino da se plate sudiji tri penala, jer i dalje postoji velika šansa da Viktorija stigne i prestigne 1:0 ili 2:0, 3:0 valjda bi mogli da sačuvaju

7. Bunkerica posle gola to ti je kao kad igras sah, jednom zadas sah i onda samo igras nesto bezveze dok ne remiziras ili te protivnik matira

8. Ovo za penale na konto Đotovog posta. E vidiš Sanitarni, zato nikad nećemo ni da dobijamo evropske klubove, pa brate zamisli da večerašnju igru koja je baš onako preslikana srpskih timova u Evropi, primeniš protiv aj neka bude Juventusa. Kontru jednu ne bi izveli, Juventusu ne bi promolili nos preko polovine a zabili bi nam golova pa, ne znam. Koliko bi hteli

9. Еј, па кад нас зајебо онај немац, ко беше...... Штутгарт? Кад нам Бобадиља умувао у 90+ а пре тога неки наш нејак момак имао 1в1 са голманом и упувао се. ЛЕ исто борба за нешто, ју што слабо памтим, да није нека болес

10. Ono kad im uleteo Čeh, a dvojica naših jedan do drugog. Ovaj zagondžija tera loptu, a kolega ga kao čuva, uleće Čeh, sjebava im koncepciju, ovaj jadnik ne zna šta će sad, našao se u nebranom grožđu, i ispucava u aut. Mogao ovom da doda a imao još par u blizini, za skroz nerizični pas. Ja nisam znao dal da se smejem ili da plačem

11. Voleo bih da dobiju, ali sa ovakvom kočijaškom igrom, teško. Nigde nisu pokazali kvalitet, i bojim se da nemaju kapaciteta za neki bolji plasman. Kao ni Zvezda, naravno, heheh

12. е кад се сетим баћо, Партизан 13 година заредом првак у кошарци, 7 у фудбалу, јајца шиште, из циган мале се чује јаук, плач и шкргут зуба

ах

13. ma bitno je da Đukić i ekipa nisu klonuli duhom....

14. Dada 6 godina za redom sprdamo se s bedom eh..

15. dve stvari

1. idemo dalje
    2. Ako Bomaćije vredi 6 miliona, Tawamba vredi 7,4 biliona 642 milijarde

16. Tawamba je igrač klase Man Sitija, što ima bolje saigrače, i on bolje igra, igra iz ljubavi prema Partizanu jer mu je on platio prvu vakcinu, protiv malih boginja..

17. Iskreno sam navijao za pacu, gledao sa drugarima grobarima. Mislim da sam poslednju partizanovu utakmicu osim derbija gledao onu protiv videotona-ova je bila potpuno ista. Cak sam i na kladzi igrao X i 0-2 jer sam ocekivao to “aj da ne primimo gol kod kuce”. Uostalom i zvezda je tako igrala picke smo jbg a i to pravilo gola u gostima dosta doprinosi... Uglavnom utakmica go kurac suma je imbecil babunski, pantic ima napade panike, tosic nije ono sto treba partizanu. Vuletic glupan, usralo ga da stoper plzena digne loptu tavambi na glavu ne znam sta je to sa nasim bekovima i centarsutevima ali evo 15 godina jos nisam video naseg beka da ume da je zavrne valjano. Tavamba svetla tacka jedina, zanimljivo da i oni imaju tavambu svog haha oni se vrte oko kaznenog i niko da sutne ili nesto nego se namestaju na bok da centriraju na onog njihovog tavambu xd