FK Partizan

1. OK, to I da se prihvati, ali ono kocenje, mislim znas one malecne pickice u skoli sto stoje uvek sa strane I smeju se usiljeno, a ne jebe ih niko dva posto

2. A dobro sad nije da je nesto smesan al kez na licu izmami nema sta nemoj i ti Bomb sad da si na kraj srca

Smejem se tebi degenko, jer sam tek onda pročitao šta si rekao, lol.

3. Mislim da je reme citirao pogresan post hahaha

4. Hahah pa ono nadam se da jeste

5. ako su ovakvi timovi prosli grupnu fazu evropa lige, evropa liga je kurac od takmicenja treba je ukinuti

6. Космајац
    Sta pricas ti bre?

Mislio sam na Bombija, hahah, hteo njega da citiram lolo

7. Mitke sjajan Photoshop bracala

8. ne znam sta je to sa nasim bekovima i centarsutevima ali evo 15 godina jos nisam video naseg beka da ume da je zavrne valjano. Tavamba svetla tacka jedina, zanimljivo da i oni imaju tavambu svog haha oni se vrte oko kaznenog i niko da sutne ili nesto nego se namestaju na bok da centriraju na onog njihovog tavambu xd

Hahah da jebote kako ovo da mi promakne, bukvalno svaki srednjoevropski klub ima bar po jednog Tawambu da se vidi kako i mi umemo da dovedemo crnca kao i premijerligaši, te Tawambe obavezno najebavaju jer ostalih devet belaca ali svi jebeno šutiraju ka crncu kad ne znaju šta će, dodaj crncu on će valjda da uradi nešto s loptom a i lakše je uočljiv u gužvi hahah zgotivio sam ga sinoć izginu čovek za Partiđana za razliku od ostalih majmuna lepršavih, kakvo nemanje ideje igre, mora to mnogo bolje da se organizuje, kvalitetniji smo od Viktorije ali to i nije neka uteha obzirom da nisu neka ekipa

9. Činjenica 1: Leandre Tavamba je u ovogodišnjoj Ligi Evrope postigao više golova nego kompletan tim Crvene Zvezde. Bez penala. Tamo nema Javora da se skloni Boakjeu. Zato niko i ne pita za njega.

10. Činjenica 2: Partizan je u Kievu primio duplo više golova nego Zvezda u celokupnoj grupnoj fazi lige evrope. Tamo nema Mačve da ne pokuša makar da napadne.

11. Fađo za koga navijaš

12. имам неки осјећај да ова текма није сасвим регуларна. Али вјероватно се варам, ипак је ово озбиљна лига и држава.

13. Хахахаха, два црвена за Лучане и преокрет, па иди у курац.

14. hahah samo se bosanci nerviraju

15. Alal vam vera e hahaha

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.