U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Solidna analiza, samo bih rekao da si mislio da je Vulicevic glupan, ali I DEBELA GMAZINA VULETIC JE JOS VECI KRETEN SVE MU JEBEM S OVIM KAPIJAMA DECA ZENE LJUDI VRISTE GURA SE STOKA KAO PROVERAVAJU SVAKOM DAL SE POKLAPA IME NA LICNOJ I NA ULAZNICI KAD JE DOGORELO VIDELA MURIJA DA CE BITI KRVI PO PLAZI REKLI SAMO GLEDAJ DAL JE ZA TAJ SEKTOR I PUSTAJ JEBEM TI MRS BRE U PICKU MATERINU UPRAVA NAPOLJE SVI DO JEDNOG JEBALE VAS KAPIJE OD MILIJARDU EVRA USTA BAS
Inace ok fudbalska predstava bila i 3 navijacka kopa navijaca Partizana
Prvo, direktan sudijski uticaj na rezultat. Crveni za ono za sta se ne daje ni zuti plus gol iz ofsajda. Siguran sam u prolazak dalje, Partizan je kvalitetniji tim od Ceha. Sjajna atmosfera, super je da ima vise kopova, tako je i bilo dok politicari nisu poceli da prodaju spiku o homogenizaciji.
Igrali ste kao picke nakon datog gola. Uz sva sudijska sranja, bolji ste tim, ali ste picketine. Poy.
Plzen je ekipa sa strahovitim prelazom iz odbrane u napad, sa jakim igracima u napadu I opasnom kontrom. Protiv takvih timova svaka greskica kosta. Potpuno je normalno da se povuces kad vodis, imas rezultat.
Tako da, drzi se ti filmova. Oh wait...
Lol
Plzen je polufinale LŠ kalibar, jer kako Paća može da igra protiv polutimova.
Plzen se jebeno raspada mislio sam u prvom da cete im dati 3 komada i cao. Steta sto se i partizan raspada ili su opet isli receptom kuci se branimo da ne primimo gol tamo cemo napasti
Zanimljivo mi samo kako neko moze da kaze da plzen ima strahovito dobar prelazak iz odbrane u napad a uveren je u partizanov prolaz uzevsi u obzir da ce partizan morati da napadne da da gol tamo jer bez gola ispada ali dobro ko sam ja da kazem da je bombas debilko
Imaju 15:1:0 u ceskom prvenstvu, gol razlika 34:5. Igraju zajedno godinama, Tim sastavljen of reprezentativaca Ceske i Slovacke.
Češko prvenstvo je prvenstvo u kom je jebena Sigma Olomouc drugi/treći tim. Vojvodina > Sigma Olomouc.
Naravno da su prvi sa tim skorom kada je Sparta Prag ove godine takva da ju je Zvezda popišala. Lol.
https://media.giphy.com/media/KvQkd4yDpk81i/giphy.gif
dobro, nemoj vise
Bombi navijao sam za vas imate sanse pristojne da prodjete al ne pisi ove ostrascene komentare zivota ti,normalno je da se povuces kad vodis hahaha da bas na nacin kao vi sinoc cak je i mentolu strajnicu bilo jasno da primate
prakticno ste igrali protiv reprezentacije cehoslovacke, jesi video zreb ako prodjete igrate protiv pobednika sssr-austrougarska
jel realno da ste takva sekta
hahahahahahahaha
imaj malo dostojanstva, ne glumi odusevljenje postom koji nije smesan nikome
http://www.protagonistadelmiotempo.it/wp-content/uploads/2017/04/abbandono-e1493226105981.jpeg
A dobro sad nije da je nesto smesan al kez na licu izmami nema sta nemoj i ti Bomb sad da si na kraj srca