FK Partizan

1. Šta se desilo u Beču?

2. Изгуби Воша, изгледа свирали Рапиду пенал у 90-ом минуту. Мајке им га западноевропске!

3. jbt ne mogu da verujem da je hajduk proso inter, zvezda omoniju, a mi...

Шта је успео Вермезовић за ово кратко време? Посвађао се са Вукићем, Смиљанићем, Камаром и испао из ЛШ..

4. hajduk proso inter

Samo je pobedio u gostima 2:0, ali pošto su prvu tekmu pukli 3:0 u Splitu ispali su.

Inače vaši mogući protivnici u trećem kolu su:
    Bursa, Dinamo Bukurešt, Fejenord, Maritimo, Rapid Beč, Legija, Dinamo Moskva, Šerif, Anži, Debrecin, Atromitos, Harts, Madervel, Midtjilend, Lokeren, Lucern, Liberec, Slask, Helsinki, Ekranas, Molde, Mura, Dudelanž, Nefči, Horsens, Tromso, AIK, Videoton, Zeta, Dila.

5. Ово Зета из Голубоваца? Једино њих би потписао да сигурно избацујемо, не дао нам Бог да извучемо Русе најебасмо.

6. Дај Рапид да им јебемо маму у пичку да им јебемо!!!13124124

7. Ма може готово све са запада немој само ови источни клубови да нам се падну, ти играју тврд фудбал, тактички јак и бункерицу па не можемо ни да мрднемо. Ови западњаци се осиле, мисле да су нека муда па нападну а ја ту видим нашу шансу.

8. Ja vidim sansu jedino ako protivniku igra neki suspenzovan igrac pa dobijemo sluzbenim 3:0 nakon vecanja za zelenim stolom. Onda u begeu odigramo bunkericu 90 minuta,primimo dva komada, ne damo ni jedan, i velicamo Vermeza jer je takticki dobro pripremio ekipu.

9. Ja vidim sansu jedino ako protivniku igra neki suspenzovan igrac pa dobijemo sluzbenim 3:0 nakon vecanja za zelenim stolom. Onda u begeu odigramo bunkericu 90 minuta,primimo dva komada, ne damo ni jedan, i velicamo Vermeza jer je takticki dobro pripremio ekipu.

Jea! ali slazem se da protiv napaljenih zapadnjaka imamo vise sanse nego protiv istocnih gorstaka...to mu dodje kao kad su englezi sjebali napaljene francuze u srednjem veku, jer su francuski vitezovi hteli da se pale i da stoje u prvom redu :D

10. Dajte Anži da se igramo, igramoo, igramooo

11. Ма Дуделанж бре, аматерска екипа, Марибор их туко лагано, е сад то што избацили Салзбург, јебига деси се лоло.

12. Ма зајеби Лаки не би преживео још једно испадање од аматера лоло

13. Što reče neko gore, jedino Zetu možemo da prođemo i to mislim da su nam šanse 60%.

14. Аууу ако убодемо Анжи ала ће бити зајебаноо , па нагузиће нас 5-0 у два меча , нису то кипрани.

15. Ja se najviše plašim PARTIZANA. Mi sami kad se uništimo, ne treba nam niko drugi!

16. Ja se najviše plašim PARTIZANA. Mi sami kad se uništimo, ne treba nam niko drugi!

Плус милијарду.

17. ал смо се усрећили, збогом Европо на курац те набијем!

У ствари није толико страшно истриповао сам да је јебени Трабзон турски :Д

18. ima da se pomrznemo u norveskoj :D

19. vermez, ponesi svima duge gace!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.