FK Partizan

1. У ствари није толико страшно истриповао сам да је јебени Трабзон турски :Д

лололол, и ја исто, ал сам сконтао да је то немогуће.

2. Сконтао и ја ал тек кад сам написао пост, пукла ме нервоза и врћина па не размишљам како треба лоло

3. Zeta na PSV lolo. Ja odo u Norvešku ili te kurčeve okle li su.

4. ПАОК - Рапид пашће карање, боље да су Вошу пустили.

5. Dobro je....Tromzo. Oni su baš guzica. Mislim ne kao odvalićemo ih i to, nego postoje male šanse da nas baš unerede. Moram malo da proskautiram taj Tromzo.
    S druge strane cigani nisu baš dobro prošli. Francuzi igraju brz fudbal, puni su crnčuga punih snage i ne leže im proteklih godina.

6. Ja se nadao Anziju. Ako vec pucamo, da pucamo gospodski, od jacih klubova.

7. Fala Dušane.
    Ma ovi će da nas oderu, tako da neću da se nadam, nerviram niti bilo šta. Gledam, uživam pa šta bude. Poješe mi džigericu ovih dvajes godina proteklih.

8. Tromso će fino, 1:0 na JNA, i u Norveškoj 2:0 i pokućama.

9. Meni bas lose palo ovo protiv Ael-a, bas sam se uzdao, al jbg.
    Sad nista ne ocekujem, jer smatram da su ovi jaci od Ael-a, a njima nismo ni prismrdeli...

10. Ми морамо нашом игром да се бавимо, а да заборавио против кога играмо, јер са овом игром ни Доњи Срем из Пећинаца да добијемо.
    Да се види што Вермез не пушта Вукића у игру, и да се доведе штопер, мајкуму.

11. AE'l zna neko šta je uradio Partizan? lololo

12. Ma opušteno.
    NA NA NA NA NA NA NA NA JELEN SUPER-LIGA JELEN SUPER-LIGA JELEN SUPER-LIGA

13. Да се види што Вермез не пушта Вукића у игру, и да се доведе штопер, мајкуму.

A spic? Sve i nekako, al to nikako...

14. Onog Babovića da izbacite iz postave i imate šanse za remi u Beogradu.

15. Da se dovede dva beka, levi i desni, dva štopera, zadnji vezni, prednji vezni, dva krila, jedno levo i jedno desno i dva špica. I trener. Prolazimo tako glat.

16. A spic? Sve i nekako, al to nikako...

Što šta fali šćepoviću ako isključe njihovog golmana i zabrane im da im neko stoji na golu ima šanse da da gol

17. Ma Babovic je najbolji, al braca Scepovic...

18. Babović je bre precenjena čupava metalika, sve kao nešto trči i glupira se, i onda mu lopta ode u aut. Jebeš ti takvog igrača.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.