FK Partizan

1. Mene zabole kurac ko na stadionu je, sve dok mi pobeđujemo a zvezda gubi

2. realno,nije bas da su vrhunski,ali nisu ni bas toliko losi.u dve akcije su izjebali partizan.jos im iskljucen igrac i popuse penal.malo i to uticalo na njih.asano teska prevara.brz i alav.fakticki beskoristan,a treba mu mnogo lopti.

3. sledeće kolo u kazahstanu kad osvojite bod neće moći da se živi od vas. moca vukotic i mance, ko nekad...

4. Uzasni smo, zvezda klasa ali koga boli kurac PUSI ZVEZDANA, LIGA EVROPE>KUP SAMPIONA

5. Milosevicevo sranje. Nisam video gore vodjenje utakmice u zivotu.

6. koga cete vi da pobedite ako ne mozete kući alkmar sa igracem vise. sad igrate sa vodojažom u kupu, eto prilike da se lazar razleti po terenu...

7. ajde bezi u kurac boosonoc

8. nemate muda, mali ste klub.

9. moj brat je na stadionu, ima 12 god, naravno navija za Zvezdu, svi iz škole fudbala sa morali da idu, sns Koceljeva je organizovao prevoz.

AHHAHAHAHA

10. "Mali ste klub"

Juče se Bajern kad da gol ni ne raduje protiv njih

11. Ja ne znam zasto nije bilo ubacivanja po strani i centsrsuta. Ova tri igraca se dobacuju a ostalih pet stoje u sesnaestercu. Nabijem vas na kurac. Gledao sam samo drugo prvo ne znam kakvo je bilo. Zvezdini igraci su imali mnogo vise vere u rezultat protiv bajerna nego vi protiv ovih idiota. Jalovo, neorganizovano ne znam kakvi su problemi unutar kluba. Doduse sirotinjsko je takmicenje pa je i opravdan izostanak motiva.

12. centarsuta nije bilo zato sto je kompletna napadacka linija partizana sa krilima visoka u proseku 1,52 (ne racunajuci ziku dronju sadika koji ne ume ni da hoda, a kamoli da skoci). svako ko je pogledao dve utakmice u zivotu zna zasto Partizan pokusava da se useta u gol.

nastavi da jedes sljunak, pozdrav

13. Pa ti i bombas ste skoro sugradjani

14. ajde ne transferisi vise

15. Pa moze i nogom da se da gol majmune. Ne pratim sport a pogotovo ne partizan ali onaj sadik je zivotinja moglo je na njega da ide nesto. Ja sam zvezdu slabo gledao prosle godine a ove eto patriotski odlucio da ih ispratim kad je vec kolektivno lozenje. Zar nije lepo da imamo 2 kluba u evropi. Da imate igrace od metar treba ubacivati sa boka kad ne ide kroz sredinu picka li vam materina glupa.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.