FK Partizan

1. Маргаринска Србија 1:1 Маслачка Србија

2. Lepo je videti ovoliko osnovaca na JNA.
    Mada, za rezultat mi krivo, stvarali smo dobre šanse, a nismo dali gol.
    Idemo dalje, dobijamo mezimicu u nedelju.

3. Znao sam da cemo da budemo sranje. ali partizan zauvek, ne ko ganferi cim krene lose odma navijaju za novaka ili fmp

4. au brate mili sns garnitura dovlačila klince iz cele srbije jbt da gledaju ''spektakl'' jer se igra bez publike..pa ovo nema ni u severnoj koreji jebem li im mater govnarsku.

5. zapamtite reči gospodina bombasa, neće dugo proći kad će dovlačiti dečurliju iz celog regiona u rupu - majmun radi ono što majmun zna - imitira

6. to je vec uradio koliko vidim.

7. nisam gledao naravno, samo da pitam, jel istina da vam je naravno sudjen penal kuci??

8. https://vukajlija.com/forum/teme/31199-fk-partizan?strana=958#post_4005652

jeste ali je na to imao uticaj zvezdaske omladine koju su dovukli autobusima

9. natho u idealnom timu prvog kola liga evrope.stvarno dobro igra lik.otvara se,zna da zadrzi loptu,zna da doda.npr.markovicu ce trebati 15 utakmica da ukapira da se uopste vise bavi fudbalom.

10. Silovanje zvezdane u nedelju ojsa

11. Uhh kada bi Natho dao gol u derbiju, naprimer iz slobodnjaka poput Drinčića.

12. Svaki put kad dobijemo kurvu u derbiju izbacim status na fb sa lolinim citatom

13. PRAZNIK FUDBALA
    R
    A
    Z
    N
    I
    K

14. 52193 + 4214124

jer kapirate, Suma hehe

15. ua grobari moja zvezda je bolja od vasih grobara

16. A zvezda sada neka osvoji titulu ako hoce... ako ih nije sramota

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.