FK Partizan

1. Realno bio je Mančester bolji da se ne lažemo i zaslužio je pobedu ali mi je drago da je Partizan odigrao bolje od očekivanog.

2. Можда се јављамо из различитих универзума али ме живо занима по чему је Манчестер био бољи? Ако си трол иди и ти у пм скупа с фудбалом

3. partizan mali klub

4. Rasirim ti picku preko malog kluba

5. a dobri ste, bas ste ih rasturili na domacem terenu :) iako su igrali sa 16% snage al dobro sta sad

6. puni bre glupi partizannnn 1:0

7. Ајде цигани палијајте на нашу другу тему :)))

8. grobari jel nas cujete vi ste picke najvece

9. Gledao sam drugo poluvreme samo i slažem se da je Paća bio bolji, samo što je neko igračima trebao da kaže da je u fudbalu cilj da se protivniku da gol, a ne da mu se iznudi penal. Sve u svemu slažem se da parni valjak melje... Melje kite kutnjakom. xD

10. Partizan 15 suteva na gol, 2 u okvir
    Mancester 5/1 (taj u okvir je penal)

Korneri 9/2 za Partizan

Opasni napadi - Partizan 24 vise od Mancestera

Penali 0/1

samo što je neko igračima trebao da kaže da je u fudbalu cilj da se protivniku da gol, a ne da mu se iznudi penal

u paralelnom univerzumu naprednazvezdasrbija imate ovakve mozdane aktivnosti

11. Mančester Ingland Ingland, Mančester Ingland Ingland, akros di Atlantik si, end ajm a džinius džlnius end aj biliv in God

12. Sta buncas budalo

13. Fino igra Paća

14. Lol jebeni kakav sam ja baksuz

15. suma na pocetku malo vozao ove iz manca.suma romario.
    partizan supalj u odbrani kao cigansko reseto.(pokupio sam ovu brutalnu foru od babe)

16. Hahaha je l' dao Mančester nekome ove sezone više od 1 gola na utakmici?

17. samo u pretodne dve utakmice, Noricu 3 i Celziju 2...

ja sam uzasnut stanjem Partizanove odbrane. Mislim jasno je da ne stima vec odavno, ali ovakav raspad nisam ocekivao.

18. Bukvalno najbolji igrač odbrane Partizana za sad Asano. Toliko o tome.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.