FK Partizan

1. Бомбашева жена курва је са штајге

2. Svi grobari da pogledaju ovaj video, da skapiraju u stvari srz grobarstva.
    https://www.youtube.com/watch?v=0h6z0Zfhgu8

3. Velika vecina vas sa foruma se ne seca, niste bili ni u mudima, vremena kad su nasi timovi bili egal sa englezima, spancima i ostalim... Tad je sudija bio veoma vazan faktor jer su u pitanju nijanse bile, secam se da se uvek gledalo odakle je sudija. Uvek se znalo ako spanac sudi srpskim timovima da ce nam jebati mater, malo je to zaboravljeno poslednjih 20-25 godina jer smo autsajderi, ali ocigledno tu ima nesto sto je jos uvek prisutno.

Uglavnom, ja sam ponosan, koliko su imali snage igrali su, nije sramota izgubiti od Mancestera. Nista, nerealno je ocekivati bod u Engleskoj, dakle mora se drknuti Alkmar tamo i to je to. Melje parni valjak

4. Melje kite kutnjakom

5. Sve pohvale za igru.

Serem se na sve špance koji imaju veze sa sportom, bilo kojim i na bilo koji način.

6. jel postoji sansa da ako nesto naprave zvezda partizan ove godine, da naredne imamo teoretsku mogucnost da dva kluba budu guljena u ligi sampiona?

7. mora oba da prodju grupe i barem jedan da prodje dodatno kolo, u isto vreme da Dinamo Z i Olimpijakos budu losiji... Da, Svajcarci da ne uzimaju puno bodove... teoretski postoji, ali vrlo tesko.

8. nadjoh listu na vikipediji.

ne izgleda tolko zajebano, tipa ako naredne godine odigraju bar isto ovako, upadaju 2022 ili kako vec dva tima u kvalifikacije

9. Ne znam, ali mislim da su nam sad znatno oslabile šanse za prolaz dalje.

Aj gledam AZ dobio astanu 6:0, pa iskreno, osim ako se njima nešto drastično ne promeni u klubu tu očekujem sigurna 3 boda.

Moramo nekako da probamo da izvačimo bod protiv Junajteda tamo i MORAMO da dobijemo AZ takođe po strani.

Plus da bi bili sigurni astana mora u revanšu da remizira sa azom i az mora da izgubi od junajteda.

tl;dr potencijalno će nas sjebati remi sa AZom u prvom kolu

10. a dobro jebi ga, AZ svakako mora da se pobedi ako se cilja drugo mesto

11. Ahahaha jebeni Mančester 180 minuta fudbala u Ligi Evrope 1 (slovima-jedan) šut u okvir gola i to je bio ovaj penal

12. manc 2 gola i 7 bodova.ciganjskije od toga ne moze.partizan ako izbaci asana i stavi nekog drugog moze i dobiti u holandiji.tamo je kurac odbrana,ali sa asanom i sadikom treba duplo sansi da naprave nego sto im je maksimum da bi ovi nesto uboli.

13. ne vidim zasto ne bi dobili Az tamo, nisu oni nista jaci od Partizana... mnogo moze da se promeni do tad, Partizan nema rotaciju i ako odmori igrace svasta je moguce.

14. Nije što sam pristrasan ali ovaj Junajted je najbedniji pretendent za veliki klub u istoriji evrope

15. Nisam bio u mogucnosti da nas gledam vcrs... Az ima da ga pusi

16. Колико шутева на гол, колико шанси, колико надмоћности у сваком сегменту игре... и опет курац. Кривим фудбал као спорт за овај феномен, мрш бре у пичку материну

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.