FK Partizan

1. 4-5 ljudi, jesi normalan??? brate, medjunarodni let. tu na zalost ili na radost, aerodrom mora da ispuni sve procedure sto im EU namece, inace ce da najebu. znaci moras imas X carinika, X obezbedjenja, Y vatrogasaca, Z ovih sto istovaruju, sortiraju, N ljudi u kontroli, i statiznam.
    to mozes da smanjis na osnovno, ako deklarises da nisi otvoren, sto su uradili. ali onda nisi otvoren.

nije bre problem u beogradu, problem je sto oni jednostavno ne smeju da daju klirens mancesteru ako nemaju tad ono sto je propisano na aerodromu, a ovi ne smeju da puste let.

moze da se kaze, aj evo mogu da slete, i najverovatnije ce sve biti u redu, ali ako nesto ne bude u redu, moze opasno da najebe aerodrom. a nije vise drzavni.

diplomatski letovi mislim da su izuzeti. nisam siguran.
    tako da, mozda da se savi da neka funkcija, pa onda tako...

2. jednu stvar natera EU da radimo pravilno, i odma "aj pa kako sad, ne moze"

3. i da se razumemo, ne kazem ja da gamad zloupotrebljava to u srbiji za privatne ili kakve god svrhe, i drzavni avion i diplomatske letove. to je zasebna prica za koju be trebalo da se ide u zatvor.
    al sta sad, posto su oni stoka, ocemo i partizan onda?

4. Kako to da pravila važe samo i isključivo za Partizan... Još jednom, saobraćaj na BG aerodromu nije zatvoren noću, aerodrom radi.

5. evo, ako moram da ti nacrtam u pejntu:

https://paste.pics/f51f9baa6edc9f3ebbbc15d501c23d86

od 11 do 5 ujutru ne mozes tek tako da zovnes uvece i trazis sletanje. moras unapred, ili da imas regularni let.

6. aj zajebi da od ocigledno lose partizanove logistike pravis zaveru jebote, nisi valjda tolko blesav

7. Hahahahaha au IQ 12

8. Vucic, NATO i drevni vanzemaljci protiv mocnog partizana

9. znaci beograd od 11, do 5 moze samo unapred isplanirano ili na silu da funkcionise

malo bolji je recimo cirih:
    https://acukwik.com/Airport-Info/LSZH
    on moze i neplanirano da funkcionise (H24), al svejedno nocu ne dozvoljavaju sletanja da ne bude ljude

dubai otvoren kad oces:
    https://acukwik.com/Airport-Info/OMDB

10. Moje skromno znanje mi govori da su letovi zatvoreni od ponoci do 5 ujutro i tada nema prometa. Meni nije jasno kako to partizsn dogovara let dodju na aerodrom i onda kad stignu onda zovu na telefon pilota e mi smo na aerodromu.

11. Celt gore bukvalno nacrtao sad vidim xD moja greska

12. ne dogovara partizan, ali tako funkcionise sa privatnim avionom. neko u partizanu, zaduzen za logistiku je zasrao, ili je bilo na foru aj da probamo da vidimo sta ce bude jer moramo da budemo u beogradu.
    onda piloti zovnu klirens, pitaju ok, ono sto smo danas isplanirali do beograda, preko njanjanjanja, trazim klirens. dispecer pogleda ocekivano vreme sletanja, pogleda podatke aerodrom ne radi. pogleda jel ga ima kao let u bazi aerodroma u BG, nema, i kaze: "odbijeno, ne radi aerodrom, najranije sto mozes je 4 ujutru"

ono sto ti ostaje tad je da zoves direktno aerodrom, da ugovaras sa njima, onda oni da pozovu mancester, pa opet da trazis. aerodrom moze da kaze da moze, ili ako nema odgovarajuce uslove da odbije i to je to.

tako nekako valjda...

13. a ti si apsolutno siguran da je Partizanova logistika lose radila?

14. nista nije apsolutno, ali objektivno je mnogo verovatnije od institucionalne zavere protiv partizana.

kao i za sve te teorije zavera, obicno su paranoicne, i razultat posmatranja samo jedne strane. sletanje na mesec, haarp, kemtrejls i tako to.

to ti je slicno kao sa religijom, desi se nesto, ne mozes lako da ga objasnis, desilo se jos jednom, i odmah si siguran "nema price, bog nas kaznjava". lakse nego da trazis svoje mane ili da razmislis o cemu se radi

15. i sad to sto sam reko da postoji verovatnoca, jer ja pazim sta pricam, a pogotovo sta pisem, odmah ce da bude "aha, znaci ne porices da mozda postoji"

matematicki: 99.99999% logistika zasrala 0.000001% zavera

16. W6 4002
    London Luton 00:55 01:12 Airbus A320 Sleteo u 01:18

17. ama bre bombas, citas li sta pisem. aerodrom je zvanicno zatvoren (Restricted). Ako planirani letovi sa puno ljudi kasne, ili su planirani unapred sve je ok, ocekuje se i ljudi se ostave na aerodromu.
    ali ako iznenada zatrazis sletanje posle 11 automatski se odbija jer u tom trenutku jednostavno nemas ljude na aerodromu da prihvate normalan let, jer nije planirano.
    nije lako da zoves sad u 12 nocu 50ak ljudi ili koliko treba da svi dodju neplanirano sad za pola sata da prihvate privatni medjunarodni carter let po pravilima.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.