FK Partizan

1. Ja nikad ne znam da li se on sprda ili ne stvarno je velika enigma bombas

2. sad kazes... kako, ima uvek ljudi tu.

jeste, mora da budu, za slucaj da treba nesto hitno ili statiznam. ali partizanov carter let se ne racuna u hitne stvari, kapiras?
    za regularno, verovatno im treba duplo od toga sto drze minimalno i stalno.

3. brate, ne mogu da verujem da si ozbiljan sa ovim zaverama. i ne mogu da verujem da ako jesi a ne zajebavas me, da ozbiljno pokusavam da te ubedim u nesto.

4. sve se nadam bombas, da ces kazes u nekom trenutku: haha celt, trolujem te ko magarca, al nekako nikako da se pojavi...
    pocinjem da mislim da ozbiljno verujes u ove price.

5. Celt ti si paranoicniji nego bombas sa tim trolovanjima

6. Moja procena oko 35% mogucnosti da se zajebava a 100% da je glup.

7. a dobro, to je samo tvoje misljenje, generalno ne mora nista da znaci

8. pa jesam paranoican. nekako dosta sam vremena izgubio na trazenje medjunarodne proizvodnje putera, kolko treba krava da se napravi 1200tona, radnih vremena aerodroma i slicno, da iznesem cinjenice u nadi da razjasnimo o cemu je rec, al nekako nema odgovora na cinjenice nego odmah nakon toga udjemo u rvanje u blatu, "jel a ti znaci mislis ovo a ne ono" da pocinjem da mislim da me zajebava covek konkretno.

9. kakvo moje misljenje bombas, za sve ove stvari ti iznosim maltene matematicke cinjenice, a ti "pa dobro ako mislis tako"

10. ne, nisam mislio na tebe celt, vec na ovog nebitnog lika koji uskace, zatvara teme sa @vidi sta znam, vidi sta znam@, a nikog i ne nervira vec je ono... samo pogledas, obrnes ocima i ajmo dalje

11. znaci ladno dok sam pisao post sam predvideo sta ces da napises bombas...
    ocigledno ne mislis ove stvari ozbiljno, zajebavas me.

nema 1200t putera, nema zavere protiv partizana i tebe, samo ubacis onako da trazim po vikipediji kad su otvoreni aerodromi.

12. sta si predvideo, ovo sto sam napisao da se ne odnosi na tebe?

13. ok, izgledalo tako.

vise sam mislio na ovaj post:

a ti si apsolutno siguran da je Partizanova logistika lose radila?

pa sam samo mislio da se ponavljas.

14. ne, očigledno je reč o nerazumevanju

15. ja kolko razumem, ti verujes da je neko namerno dao naredbu da avion sa partizanovim fudbalerima ne sme da sleti u 2 ujutru na aerodrom, iskljucivo zato sto su partizanovi fudbaleri, a ne zbog nekih drugih stvari?
    jel tako?

16. ne, pogrešno si shvatio... prosto ih je boleo kurac da se iscimaju iako je u pitanju jedan od dva reprezenta srpskog fudbala u Evropi
    Da se radilo o drugom klubu, dizali bi ih iz kreveta.

17. A nikog ne nervira? Sta to znaci da je pokusavam da vas iznerviram a vi se ne date?

18. al pazi bombas to sto kazes je mnogo tesko da se dokaze, to je cisto verovanje ili stabibilokadbibilo.
    stvarno ima mnogo faktora tu... recimo da let sa zvezdinim fudbalerima zaista sleti posle 2 (ako se desilo).
    razlog 1: aerodrom podigao 50 ljudi da docekaju
    2: zatrazili nekolko dana unapred planirano sletanje
    sta je verovatnije (jednostavnije), organizovana zavera ili da zvezdina logistika bolje funkcionise?
    skoro uvek ono najdosadnije je odgovor. skoro uvek.

kapiras? mnogo je opasno to stabibilokadbibilo sigurno razmisljanje.

19. Rendome, ignorisacu te neki drugi put, sad sam nesto zauzet.

20. Nije problem moze drugi put nego reci mi sad sta je problem konkretno sto sam nebitan? Mislim znam da je najvise zbog toga sto si uvredjen jer sam se usporotivio tvom debilisanju pre mesec dana.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.