Predlog: predlozi

1. Za sve si u pravu, nego sam jela bunike od jutros. :)

znam, vučka, da ti misliš da bi ti mnogo bolje moderisala od nas, ali vjeruj mi - ne bi.
    ne mogu ni da zamislim u kakav bi se skup moralnih načela pretvorio sajt :)) tj. pokušao da pretvori, pošto to ne bi išlo, jokjok. :)

Misliš? A? :)) Videćemo. :)) Ma nemaš ti pojma. :P :)

2. Mislim da bi mi progledali kroz prste jer sam dugo na sajtu. Bila bih banovana na 1 dan ili 2 jer ranije nisam imala nikakve ispade.

znači sad nije okej to što gledamo i doprinos i ranije ponašanje? jbt, pa ne mož' da vam se ugodi.. a ako bi ti se osladilo nedolično ponašanje pa nastavila da potprckuješ novajlije, ne bi ni tebi više niko gledao kroz prste, vjeruj.

Pričam o potpaljivačima koji samo čekaju da neki novajlija pogreši pa da ga žestoko iskritikuju tako da izazovu vređanje od strane novajlije.

ok, možda nije lijepo, ali jebiga, prihvati kritiku kako znaš i umiješ.
    svako ima pravo da kritikuje i svako ima pravo da kritiku prihvati onako kako njegovom mentalnom sklopu odgovara.
    moderatori su tu da zaustave i jedne i druge kad PRETJERAJU.

3. Misliš? A? :)) Videćemo. :))

iskreno se nadam da nećemo :))

4. iskreno se nadam da nećemo :))

Najgore što se meni mota po glavi da kad bi ona postala mod, a postaće, da bi se vremenom toliko osilila i uživela u to moderisanje da bi banovala za svaku sitnicu. Tj, proseravala bi se.
    Vukice izvini jbg, eo ide i smajli na kraju :)

5. brate pezose, ja se bojim da bi bile zabranjene defke i posteri o alkoholu, cigarama i drugom nedoličnom ponašanju! :)

6. Taj neki rad. Izdala bi i bonton za ponašanje na sajtu koji bi morao da kupi svaki autor inače mu sledi banana

7. pa tako treba s posterdžijama postupati: milosno i dolično, i da sreća i ljubav cvjetaju u edenu vukajlijaškom.

8. Hahahaha, dobri ste, dobri. :)
    Seleniume, svaka čast. Mada mi nije jasno zašto mislite da se šalim kad pričam ozbiljno i obrnuto? Nije važno, bitno je da smo se zabavili. Najviše ja. :)

9. Šta mislite o tome da se ubace jos neke osnovne boje na Vukajliji, sad ima zelena,siva,braon,plava i ljubičasta,mogle bi da se ubace još neke ili ne?

10. Ubacite na profilu "Omiljene reakcije" kao sto ima isto to i za definicije i postere.

11. A da napravite zbir glasova za postere i reakcije i poseban rang samo za to.

12. Otvarajte posebne teme, sa naznačenim predlogom u naslovu teme.

13. Сосе, опет се дрогираш :)

Јеси сигуран да си хтио постовати у овој теми?

Чек, а можда се ја дрогирам, а овде је све у реду...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.