![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Za sve si u pravu, nego sam jela bunike od jutros. :)
ne mogu ni da zamislim u kakav bi se skup moralnih načela pretvorio sajt :)) tj. pokušao da pretvori, pošto to ne bi išlo, jokjok. :)
Misliš? A? :)) Videćemo. :)) Ma nemaš ti pojma. :P :)
znači sad nije okej to što gledamo i doprinos i ranije ponašanje? jbt, pa ne mož' da vam se ugodi.. a ako bi ti se osladilo nedolično ponašanje pa nastavila da potprckuješ novajlije, ne bi ni tebi više niko gledao kroz prste, vjeruj.
ok, možda nije lijepo, ali jebiga, prihvati kritiku kako znaš i umiješ.
svako ima pravo da kritikuje i svako ima pravo da kritiku prihvati onako kako njegovom mentalnom sklopu odgovara.
moderatori su tu da zaustave i jedne i druge kad PRETJERAJU.
iskreno se nadam da nećemo :))
Najgore što se meni mota po glavi da kad bi ona postala mod, a postaće, da bi se vremenom toliko osilila i uživela u to moderisanje da bi banovala za svaku sitnicu. Tj, proseravala bi se.
Vukice izvini jbg, eo ide i smajli na kraju :)
brate pezose, ja se bojim da bi bile zabranjene defke i posteri o alkoholu, cigarama i drugom nedoličnom ponašanju! :)
Taj neki rad. Izdala bi i bonton za ponašanje na sajtu koji bi morao da kupi svaki autor inače mu sledi banana
http://www4.vukajlija.com/var/products/posters/201202/436992/vucica-miluje-posterd.jpg?1329829885
http://vukajlija.com/zabava/posteri/436992
aman!
i amin!
hahahahah
pa tako treba s posterdžijama postupati: milosno i dolično, i da sreća i ljubav cvjetaju u edenu vukajlijaškom.
Hahahaha, dobri ste, dobri. :)
Seleniume, svaka čast. Mada mi nije jasno zašto mislite da se šalim kad pričam ozbiljno i obrnuto? Nije važno, bitno je da smo se zabavili. Najviše ja. :)
Šta mislite o tome da se ubace jos neke osnovne boje na Vukajliji, sad ima zelena,siva,braon,plava i ljubičasta,mogle bi da se ubace još neke ili ne?
Ubacite na profilu "Omiljene reakcije" kao sto ima isto to i za definicije i postere.
A da napravite zbir glasova za postere i reakcije i poseban rang samo za to.
Otvarajte posebne teme, sa naznačenim predlogom u naslovu teme.
Сосе, опет се дрогираш :)
Јеси сигуран да си хтио постовати у овој теми?
Чек, а можда се ја дрогирам, а овде је све у реду...