Horoskopski znaci, njihove karakteristike, mane i prednosti

1. Кул је Вага. Добар манипулатор и дијалектичар

Ово се односило на подзнак. Ако су твоји другари Ваге и у подзнаку, то је друга прича.
    Зашто подзнак? Зато што је подзнак ваш начин деловања на околину. Подзнак чини оно каквим те виде и он је оружје ка испуњењу амбиција. Сунце (знак) је више разум и унутрашњост.

2. Лололо за тантус!

3. Nisam ovo znala. Jbt, ja sam riba u podznaku, nije moglo gore da me zadesi.

4. Водолија/Риба? Ууууу, чудачка комбинација! Ал Капоне је био Рибаћ у подзнаку! Риба је колаж свих знакова. Она носи искуство свих. Зато је тешко провалити је. Јеси прилагодљива? Јел умеш да се сакријеш? Да будеш невидљива, скривена? Јел умеш да глумиш? Питам онако безвезе јер Риба спада у прилагодљиве (променљиве) знакове.

5. Ај да пробамо да преведемо Водолија - Риба кроз симболику. Дакле, жртва (Риба) идеологије, револуције, нове идеје (Водолија).

6. Mmmm, nemam pojma. Imam neke žešće kontradiktornosti, ni sama ne mogu da provalim.
    Jedino što mi ljudi pričaju je da sam stalno u svom nekom svetu i da me je nemoguće spustiti na zemlju.

7. Zapravo, mislim da nisam prilagodljiva zato što uvek upadam u sranja kad kažem istinu, a generalno sam kontraš i kad mi se neko ne sviđa me postoje šanse da ću da budem fina, čak i ako meni lično nije ništa uradio. Tako da, ne glumim.

8. Jedino što mi ljudi pričaju je da sam stalno u svom nekom svetu i da me je nemoguće spustiti na zemlju.

Па оно, немаш ниједан од главних елемената хороскопа у Земљи. Водолија (ваздух), Рибе (вода), Месец у Близанцима (ваздух). Далеко си ти од Земље, можда си чак и испред свог времена.
    До јаја ако се будеш бавила тим узвишеним стварима, у супротном - труба.

ЕДИТ због горњег поста: Аха, капирам.

Tako da, ne glumim.

Питао сам те бре умеш ли, не да ли то радиш. :Д С обзиром да си Водолија то је довољно да приметимо да нећеш да глумиш. Водолије су Истина. Рекох, можда ти глума иде или можда имаш утисак да то можеш и то...

9. RE na prvi post

Dalje, poruke koje kuckam na telefonu su uvek sa korišćenjem interpunkcijskih znakova, velikog i malog slova, novog reda i etc.

A ja mislio da se ovo zove pravopis, kad ono to je do horoskopa. Stvarno fascinantno, kakva nauka!

10. Dalje, poruke koje kuckam na telefonu su uvek sa korišćenjem interpunkcijskih znakova, velikog i malog slova, novog reda i etc.

http://newsimg.ngfiles.com/228000/228909_Is_this_real_life.jpg

11. Рекох, можда ти глума иде или можда имаш утисак да то можеш и то...

Kao profesija misliš? Mozak mi zakržlja pred kraj raspusta.
    Odabrala sam već profesiju, a i previše sam stidljiva da bih imala muda da se bavim glumom..

12. Zanimljiva igra simbolima. Nije nikakav problem naučiti pravila. Jedino mi i nije mnogo zanimljivo. Ranije više, sada i ne. A ha! To je taj Blizanac u podznaku, ne mogu dugo biti zainteresovana za nešto. :)

13. Kao profesija misliš? Mozak mi zakržlja pred kraj raspusta.

Ја очигледно никако довољно јасно да се изразим. :)
    Дакле, није битно то, битно је само да ли то умеш да радиш, да ли мислиш да то умеш да радиш? Нема везе ни са стидљивошћу или било чим. Једноставно, поседујеш ли ту вештину? :) Пошто она често иде уз Рибе. Ето, ништа више. Ниси ми ти за глуму, већ за виши циљ са том комбинацијом ваздух - вода - ваздух.

14. Pa možda oko 8 ujutro ili 8 uveče.:) sve zavisi je li bio doručak ili večera.:)

Bilo je pred večeru :D.
    Nego jel ima istine da posle 30 godine preovladava podznak?

15. Nego jel ima istine da posle 30 godine preovladava podznak?

Јок. Нема то везе с мозгом. Имају различита поља делатности знак и подзнак, те је њихова активност мање или више подједнако активна током целог живота. Знак је твоје унутрашње ЈА и твој разум, а подзнак спољашње ЈА и твој начин деловања. Дакле, једно без другог не може. Ал' ако бисмо баш да идемо уз длаку, биће да је подзнак активнији од 20. до 40. 'дине јер је тада активнија твоја спољашњост, више радиш на својим амбицијама (јер је амбиција први постулат подзнака). Од 40-те се више трудиш да покупиш неки кајмак од подзнака и то, а онда се подзнак више смири, па бисмо могли рећи да је тад знак нешто активнији.

16. Da, a do 20 smo kao ono u čemu nam je Mesec.

17. Mislim da umem...Kad hoću XD...

18. Da, a do 20 smo kao ono u čemu nam je Mesec.

Е јесте, отприлике је тако!
    ЕДИТ: Офидија, до јаја. :)
    Треба да будеш неки мафијаш да зајебаваш људе. хД

19. Hvala na obaveštenju,Premeždenije vidim baš se razumeš,a od nedavno mi je to interesantno,(mada ne čitam horoskop i nemam neku želju da zalazim u tu materiju)samo me zanima moj znak/podznak.Toliki sam laik, da sam sad otišao na vikipediju da vidim tačnu(ili bar suženu) definiciju astrologije.Jednom prilikom sam na kampovanju ušao u priču sa jednom ribom kojoj je to,na neki način,opsesija tad sam saznao i koji sam podznak i saslušao sam predavanje o jarčevima i o lavovima...Na početku sam bio skeptik po tom pitanju,sad i nisam toliki.Na astrologiju gledam više kao na antičku psihologiju

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.