Horoskopski znaci, njihove karakteristike, mane i prednosti

1. vesnam nisi svesna šta bi osećala kada bi me videla uživo.

Hteo je da kaže da bi u slučaju da si frigidna odmah postala luda za seksom , a da si sterilna zatrudnela bi bez ikakvog kontakta..

2. Bebope,nemoj da si naivan.Sigurna sam da si ti izuzetak u toj priči o duplim škorpijama.:)

3. Bebope,nemoj da si naivan.Sigurna sam da si ti izuzetak u toj priči o duplim škorpijama.:)

A šta bješe ti u horoskopu Vesno ?

Edit

Zvučiš ko neka devica xD

4. Sigurna sam

Razuveriću tvoju sigurnost.

5. @GM
    Nemam pojma, inteligentni zvrk i tako to.
    Devica?

6. Sigurna sam
    Razuveriću tvoju sigurnost.

.. u najavi.

7. Šalim se ja naravno, prema Vesnam ja gajim samo platonsku ljubav.

8. Šalim se ja naravno, prema Vesnam ja gajim samo platonsku ljubav.

Isto takođe.

9. Devica?

У хороскопу? Не :)

10. Ali i vodolije i bikovi i lavovi su kao mazge, ništa manje od ovnova.

Браво, баш си лепо продрла у суштину. Управо Бик, Лав и Водолија су ФИКСНИ (чврсти) знакови и код њих стоји да посебно чврсто држе до својих ставова, стога свакако могу да делују тврдоглаво. Некад и горе од Овнова.

Него, ГМ, шта би с подзнаком? :)

11. Вага јебена. Најњањавији (под)знак :(
    Ако је веровати оном линку.

12. GM je gemini minotaur !

13. Кул је Вага. Добар манипулатор и дијалектичар. Користи је у те сврхе. :Д

14. Хохштаплер ит из.

15. Кул је Вага. Добар манипулатор и дијалектичар.

Vage? Svi najbolji drugovi i drugarice su mi vage, ne da nisu manipulatori, potpuno su nesigurni i lako ih je ubediti u nešto.
    Nisu njanjavi GM, to to je jedan od kul znakova (pod kul znakove ubrajam vazdušne znake).

16. Ал није знак, већ подзнак.

17. Vage? Svi najbolji drugovi i drugarice su mi vage, ne da nisu manipulatori, potpuno su nesigurni i lako ih je ubediti u nešto.

Osim Lava i ja sam Vaga.. ne znam dal je slučajno ali i ja sam malo nalik na te tvoje drugare..

18. Браво, баш си лепо продрла у суштину. Управо Бик, Лав и Водолија су ФИКСНИ (чврсти) знакови и код њих стоји да посебно чврсто држе до својих ставова, стога свакако могу да делују тврдоглаво. Некад и горе од Овнова.

Nisam ekspert, ali nisam baš ni toliki tantus ;).

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.