Ali i vodolije i bikovi i lavovi su kao mazge, ništa manje od ovnova.
Браво, баш си лепо продрла у суштину. Управо Бик, Лав и Водолија су ФИКСНИ (чврсти) знакови и код њих стоји да посебно чврсто држе до својих ставова, стога свакако могу да делују тврдоглаво. Некад и горе од Овнова.
Vage? Svi najbolji drugovi i drugarice su mi vage, ne da nisu manipulatori, potpuno su nesigurni i lako ih je ubediti u nešto.
Nisu njanjavi GM, to to je jedan od kul znakova (pod kul znakove ubrajam vazdušne znake).
Браво, баш си лепо продрла у суштину. Управо Бик, Лав и Водолија су ФИКСНИ (чврсти) знакови и код њих стоји да посебно чврсто држе до својих ставова, стога свакако могу да делују тврдоглаво. Некад и горе од Овнова.
Hteo je da kaže da bi u slučaju da si frigidna odmah postala luda za seksom , a da si sterilna zatrudnela bi bez ikakvog kontakta..
Bebope,nemoj da si naivan.Sigurna sam da si ti izuzetak u toj priči o duplim škorpijama.:)
A šta bješe ti u horoskopu Vesno ?
Edit
Zvučiš ko neka devica xD
Razuveriću tvoju sigurnost.
@GM
Nemam pojma, inteligentni zvrk i tako to.
Devica?
Dupli blizanci.
Razuveriću tvoju sigurnost.
.. u najavi.
Šalim se ja naravno, prema Vesnam ja gajim samo platonsku ljubav.
Isto takođe.
У хороскопу? Не :)
Него, ГМ, шта би с подзнаком? :)
Вага јебена. Најњањавији (под)знак :(
Ако је веровати оном линку.
GM je gemini minotaur !
Кул је Вага. Добар манипулатор и дијалектичар. Користи је у те сврхе. :Д
Хохштаплер ит из.
Vage? Svi najbolji drugovi i drugarice su mi vage, ne da nisu manipulatori, potpuno su nesigurni i lako ih je ubediti u nešto.
Nisu njanjavi GM, to to je jedan od kul znakova (pod kul znakove ubrajam vazdušne znake).
Ал није знак, већ подзнак.
Osim Lava i ja sam Vaga.. ne znam dal je slučajno ali i ja sam malo nalik na te tvoje drugare..
Nisam ekspert, ali nisam baš ni toliki tantus ;).
Јел то опет нека игра речима?