Horoskopski znaci, njihove karakteristike, mane i prednosti

1. ја сам вага и не јебем ололол!

+2

2. i ja sam zla skorpija. otrov

3. Ovo nije tema na kojoj će neko da vas podučava osnovama astrologije. Ako vas zanima, možete pronaći to negde drugde. Ovo je više za raspravu među onima koji se pomalo bave time. Tako se makar meni čini.

4. ovo nije tema gde jebete

blizanac, u podznaku vaga
    molim osnovne crte moje licnosti

5. ja sam škorpija. jesu li škorpije nindže i tako to?

6. Rosoneri, imaš jako nemiran duh i ne tražiš partnera koji će te "držati pod šapom". Groziš se ljubomornih i posesivnih osoba. Otprilike :)

7. SasvimNebitna, ja sam vaga-škorpija, hoću da čujeeem :)

8. uff pa to je mnogo uopsteno
    malo u detalje ako moze

9. Skorpije su nindze, istina. ali i baba-sere. ozbiljno, skorpije simbolisu toalete, to sam negde procitala.
    za blizance znam da su dvolicni :D stagod to znacilo :)

10. Mogla bih ovo da počnem da naplaćujem 49,99 RSD/min. Zanima li vas i kad će dete da vam se skine s droge?

11. Zanima me zasto se bojim zene i dece, i kako cu proci u kladionicarskim pohodima.
    Naravno besplatno lolo.

12. E ja sam video neki sajt koji prognozira rezultate na osnovu horoskopa fudbalera, bez zajebancije :)

13. и сви остали који су дошли да говоре како је хороскоп срање. Дакле, уз дужно поштовање, господо (без имало ироније), ако мислите да је хороскоп говно и то тврдите, значи да ви немате шта да тражите на овој теми. Имате Тарзанију, имате Википедију, имате Гугл, па изволите. Ово је место за све нас дебиле и залуђенике који верујемо у ту глупост звану астрологијом и пустите нас да уживамо у тој метафизичкој баљезгарији.

Duznost mi je da izbijem govna ljudima iz glave. Ok je horoskop iz zezanja, ali najbolje sad mi reci da zaista verujes u nesto starije od biblije. OLOLOLOLOLO

Ja sam jarac i sto su se zvezde tako namestile je tako nebitno za moju egzistencijalnu krizu.

14. Ja sam jarac i sto su se zvezde tako namestile je tako nebitno za moju egzistencijalnu krizu.

Вероватно ти је ојакућена друга кућа или нешто томе аналогно од стране малефика какви су Марс и Сатурн. Они увек касапе. Ето, нпр., шта би могло да буде кад би ти се завирило у натал.
    Али беспредметно је свађати се са људима који нису изучавали то, о томе ја говорим. Нема фрке, не волите то говно, хороскоп, ал' јебига, не морате да дркате нас који га готивимо и мислимо да има ту нечега.
    А и није ни чудно што не верујеш у то, Јарац си, рационалац. Теби је све у номенклатури, лолоо

15. En_Dotter, u astrologiju ne može da veruje samo neko ko se nije bavio njome. I bavljenje nije čitanje dnevnog iz Blica.

16. Bavio sam se njome iz znatizelje granica ljudske gluposti. Nidje veze tu al ajd sad. Uvek se u astrologiji koriste metode generalizacije u kojima se svako (naivan) pronadje. Te zvezde (ne volim da kazem planete jer je retardiranije od samog horoskopa) cak nisu ni bile tu kada sam se rodio.
    Aj evo ti vreme mog rodjenja da vidim kako ces da me proreknes ako si tolki znalac i ako zelis. Samo reci dobijas vreme i mesto. I trudi se da ne koristis generalizacije vec preciznost. Os ili nes?

17. Mislim da ima veze, ali nista sto covek slobodnom voljom ne moze promeniti, koliko god mu bilo zapisano u zvezdama.

18. Te zvezde (ne volim da kazem planete jer je retardiranije od samog horoskopa) cak nisu ni bile tu kada sam se rodio.

Лолол, па 'де су биле?

Aj evo ti vreme mog rodjenja da vidim kako ces da me proreknes ako si tolki znalac i ako zelis. Samo reci dobijas vreme i mesto. I trudi se da ne koristis generalizacije vec preciznost. Os ili nes?

Прво, нисам нигде назначио да сам зналац. Друго, нисам је Миле Дупор па да ти напишем да имаш младеж на десној нози. Али сам рад да погледам јер ме то интересује. Ош ти да даш време и место у експерименталне сврхе млађахном почетник или неш? То је питање. А оно горе са прецизношћу постави Имширагићу или покојном Дупору (хваљен био, КРАЉ!!!).

Ето, ја ћу сад да пробам да погодим шта ли си у подзнаку. :)
    Пошто си сав овако чудак и човек од суштине, мислим да си Шкорпија. Па ти реци јел тачно? :)

19. Лолол, па 'де су биле?

Da li me zajebavas???

Ош ти да даш време и место у експерименталне сврхе млађахном почетник или неш?

Drugi dan januara meseca zime gospodnje 1985. u 22 casa i 22 minuta u selu Cacku.
    Jarac/Devica, mesec u biku.

20. Ti si kombinacija sva tri zemljana znaka! Beži od mene, racionalni materijalisto xD

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.