![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Prvo, jesam racionalan, ali ne zahvaljujuci zvezdama vec obrazovanjem.
Drugo, nisam materijalista.
Е, јебига. Него, јел те интересује нешто спешл у хороскопу? Оно што мене интересује овако на прву, јел имаш или си имао проблеме са браћом/сестрама? Можда боље, имаш ли их уопште? Јел су ти у неком моменту били болна тачка? Колико си повучен на скали од 1 до 10?
Твој најбољи успех би лежао у томе да пишеш неке психо зајебанције. Имаш дара.
Имај на уму да те све ово питам да бих учио, а не да бих ти се доказивао!
Cekaj malo. Ja sam postavio pitanje koliko se secam. Ne treba ti moj datum rodjenja da me analiziras i oraliziras ako ti trebaju potpitanja. Samo ti strikaj pa cu ti reci gde gresis.
Izmedju ostalog, tvoja pitanja su vrlo siroka, izuzev odoga "imas li ih uopste".
Ko god da je imao bracu i/ili sestre je sigurno imao problema, pa i bolnih tacaka. Problemi i bol su subjektivni tako daaaaaaa.
O povucenosti moze reci samo onaj ko me zna, jer bi moj odgovor bio extremno subjektivan.
Е, знао сам да ћеш овако некако да одговориш. Дакле, да будем прецизнији:
Кад питам ово мислим на бол у правом смислу те речи јер је та куће врло лоше аспектована, а и лоша планета у њој делује.
Дакле, ако оћеш прецизније, то је у фазону, да ли су имали болести (не мислим на грип), да ли си имао трајне несугласице и слично. А уколико их немаш, питање би се односило да ли си трпео велики душевни потрес због тога? Ја рецимо немам рођене, али нисам, искрено, никада имао неки страшан бол због тога. А има људи који за тим пате много. Ја бих волео да сам имао, али не патим, рецимо. Ето, капираш сад?
И не штрика се натална за 5 минута. :)
Ако оћеш да ти ''наштрикам'' једно страну/две на ПВТ, може, па ти реци ваљал шта, јел то океј? Ал то негде сутрадан ако си за.
ЕДИТ: Ај сад реци да су велики болови субјективни, лоло
Aj baci na pvt kad budes teo pa ti kazem sta si ispogadjo olololo. A svakome je svoj bol najveci tako da je prilicno subjektivno.
лолоолоо, договорено
Логично. Кашће ти кад му је рођендан :)
lolololo Pobeda !
ja eto koliko poznajem gm, ne znam sta je u horoskopu. devica mozda, oni su pametni, ne? riba ili skorpija.
Како суптилно делиш комплименте.
Не, глуп сам :(
Тврдоглаво глуп.
ovan?! ovnovi su vojskovodje.
Зашто чуђење?
Толко се знамо, требало би да је логично :)
Ja verujem u horoskop,pogotovo u ribe.
vesnam :DD
ne znam, ali mislim da sve sto sam ikada napisala na ovoj temi sam zapravo procitala u proslom zivotu u huperu ili tako negde.. pa se 'cudim' sto nisam pogodila. intuitivno, ne s nekima razlogom, nego cisto egomanijacki :p
Ko će da mi gleda u dljan?Ili da mi čita horoskop?Da znam imam li dušmana,da li da se čuvam babe-komšinice i tako.
Jarac/Devica, mesec u biku.
U jbt.
Meni je mesec u Blizancima, danas sam nešto kao čitala, ali i dalje nemam pojma šta to znači.
GM, znala sam da će neko to da prokomentariše, ali ja recimo generalno ne pamtim kad je kome rođendan, tako da instinktivno moram da pogađam.:P
Пффф... па нема потребе да памтиш рођендан. Довољно је да га чујеш једном и сконташ који је знак.
ja sam škorpija i znak i podznak i ništa ne verujem u horoskop...jedino ako mi u dnevnim novinama piše "igrajte igre na sreću" ja uplatim lotto...
Uuu ja sam ovan, tvrdoglavi ovan koji skace sebi u stomak samo da istera svoje. Generalno zenama ovnovima se preporucuje takodje ovan ili bik, samo da je rogato :) A dva rogata znaka su najvatrenija u krevetu, tako pise u nekom babinom starom sanovniku...provereno!!! :)
Možda ti GM funkcionišeš tako, ali ja sam uglavnom senilna.