Horoskopski znaci, njihove karakteristike, mane i prednosti

1. Koja si ti životinjka, Premeždenije?

2. Риба / Лав. Месец у Бикчини. 'Де је теби Месец?

3. U Ribama. Zato mi ponekad naleti da plačem i to je nešto što najviše mrzim. Baš kad hoću da dokažem da sam jača od nečega, samo krenem da cmizdrim i ispadnem emotivac, a nisam xD

4. Премежденије!
    'Де је теби Месец?

pre 2 minuta

SasvimNebitna
    U Ribi.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    A sad laku noć.

5. Biošokeru, to može da bude smešno samo nekome ko se ne bavi astrologijom :P
    I definitivno si Vodolija, perverznjaku nenormalni :D

6. Е јебига, кад плачеш! Ал' добро, то је баш креативна позиција. Интуитивна, исто. Јел се бавиш астрологијом иоле озбиљније (оно, аспекти, куће и остало)?

7. А и ти Небитна, могла си да кажеш да је ''у Рибама''. хД

8. Pa ono, može se reći. Znam otprilike šta znače aspekti i raspored planeta po poljima u mojoj natalnoj, mada nisam nikad nekom drugom tumačila.
    Sad ću da prepravim! Vi mužjaci ste retardirani!

9. ја сам вага и не јебем ололол!

10. ја сам вага и не јебем ололол!

+1 olol

11. ja sam škorpija i opasan sam hehe

12. Ne znam što Škorpije bije glas da su opasne. Mi smo samo osvetoljubivi, ljubomorni paćenici lolo

13. ne, ne, ja sam opasan lololo

14. Ja sam blizanac i jebem ako devojka ne zna da sam blizanac, ako sazna, onda ništa od toga...

15. moze neko da mi slozi antalnu kartu al da jebem posle aahahahaha

16. šta je antalna karta koje pičke materine?

17. ja sam blizanac pa ne jebem

moze neko da mi slozi antalnu kartu al da jebem posle aahahahaha

to

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.