U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
И не само овновима.
*
Офидијо, море, признај себи да нема ничег логичног, шта врдаш!
ella, šta je đoni beše u horoskopu?
I to sto kazes, nema nista bez rogonje ;)
Dobro je da sam bar rak u podznaku, pa posedujem i odredjenu kolicinu emocija ;)))
Djoni je BIK! Ne kazem ja dzabe da je provereno! :)
Mmmm, da ima.
I da znaš, kad je vodolija ubeđena da je u pravu, mrtva je trka raspravljati se sa njom.:)
Mada, vidiš, imala sam jako malo okršaja sa ovnovima, nemam pojma koja vam je zajednička karakteristika.
Uzgred, GM ovnu, sad mi je jasno zasto sam se toliko odusevila jednim tvojim starim komentarom ispod neke defke, toliko da sam morala da ga prekopiram u svoj profil. ;)
Објаснила елла горе.
Хаха, то беше са Славицине дефиниције?
дефиниције ?
Hahaha jeste, iskrivila sam se citajuci njene definicije, ali kada sam natrcala na taj tvoj komentar ispod, odvezao mi se pupak od smejanja! :D
Pa neeema, ovan kad napise to je amin! ;)
Šta, misliš tvrdoglavost i to?
Ali i vodolije i bikovi i lavovi su kao mazge, ništa manje od ovnova.
Poznajem jedno četiri ovna, jedan je dupli, ali svi su nešto zajebani i povučeni. Sa njima sam uglavnom na klimavom tlu.
Možda ne povučeni, nisam sigurna, rezervisani ili tako nešto, popričaću sa drugaricom pošto je ona opterećena horoskopom.
Mada, idem u umetničku školu, ovde su svi povučeni i zajebani....Nemam pojma, zbunjujete me.
Па сад... ако баш хоћеш да се играш речима, може и тако :)
То је зато што смо деца пролећа. Волимо да седимо сами на брду испод дрвета и миришемо цвеће. Не разумете ви то.
Ahahaha, pa ne bi me čudilo.
Ne igram se rečima, nego nemam pojma na koji si post mislio, mogao si malo precizniji da budeš.
А јел може неко да погоди подзнак? И како се то уопште одређује?
Шкорпија - Девица. Ужас.
http://www.cafeastrology.com/ascendantcalculator.html vidi tu GM koji si podznak.
Nikako.:)
Јебига, не знам у колико сам сати рођен :(
Pitaj majku. :)
Каже: "2 сата након што сам наранила краве."
И како ја сад то тамо да укуцам?!
Blizanac. :)