Prijava

Све је то шит. Ово ако је чиста Азијаткиња, сечем курце:
http://images.pictureshunt.com/pics/t/tera_patrick-4769.jpg

Као и већина тих лепих 'азијаткиња'.
Азијаткиње су ружне, бре, као сам ђаво, имају огавне улубљене фаце као да их је неко штанглом у вугла, и размакнуте косе очи на супротним крајевима прешироке фаце, што је довољно застрашујуће да можеш да се усереш у гаће кад се изненада прикаже испред тебе у пола ноћи. Треба баш да имаш болестан фетиш да би те то ложило.

Generalno su ružne, ko i crnkinje. To što ima da se nađe koja dobra... pa jebiga, i Džanki ubode Kolšrajbera na jedan osamdeset, pa to ne znači da zna nešto.

Ovako jel neko primetio i da čistokrvne crnkinje izgledaju kao asimetrično odvaljen ugalj. Sve na svetu je sada pomešano i smućkano, zato jeste lepo i slatko, za prskanje i šetanje. Čistokrvne grofice belkinje su izgledale kao avet.

Zašto jednostavno ne kažeš da si pedofil decxko? Čemu ovo ušećeravanje i adonizacija, tamtevamte, vaku, naku, pedesetoprocentu, da joj ćale iz dinastije Ming?

Provaljen sam, po prvi put u životu.

Ajoj, da, zvini, to se ne kaže pedofilija, već fetiš, mislim loženje na metar i trideset, bez sisa i dupeta. Nisam politički korektan, jebeš me glupog.

Ove mešane su najbolje, štono djimi djecxko kaže.

Tako je Bebope! Hitler nije imao pojma, mešanje rasa rulz!

Ovako jel neko primetio i da čistokrvne crnkinje izgledaju kao asimetrično odvaljen ugalj. Sve na svetu je sada pomešano i smućkano, zato i jeste lepo. i slatko. I čistokrvne grofice belkinje su izgledale kao avet.

Е, овде има логике... Знам породицу у којој је ћале циган, кева српкиња. Обоје изгледају, оно, просечно. Ал' деца им израстоше у опасне рибе и фрајере, 4 комада имају.

Реално, мешање је здраво.

ja mislim da su azijatkinje dobre..

Fizika nekrasi svaku ali i kod nas naletis na ribu i pitas se jeli je simejl.Razlika je procentualna,stoji da kod nas ima vise dobrih riba.No ima i drugih stvari koje ih krase,niske i mrsave su uglavnom retko kad ces naleteti na neku sremicu i biti ogranicen u pozama tokom zadovoljavanja..:) mislim da se na neki nacin konzervativnost krije samo na prvi pogled ona fake konzervativnost kao sto imaju gejse.I potcinjene su muskarcima vise nego u drugim delovima sveta.

A tek one kako su potčinjene, ufff.

Pa ako ti je bas stalo da gledas ove cistokrvne od 140cm kako kazes tesko da ces naci nekog normalnog kome se to svidja.

http://laststophell.com/hell/

Idi na Pervert and other sickos i klikni tu da spasiš dušu.

Mrmaestro, jedeš govna na temi koju si ti otvorio. Sam je usmjeravaš prema katancu.

Haha, dobar si Butko. Dub, cela vukajlija je jedenje govana. Kako to nisi skontao do sad?

Haha, dobar si Butko.

Ja ti ponudio spasenje, a ti tako. Dobro dobro.

Haha, dobar si Butko. Dub, cela vukajlija je jedenje govana. Kako to nisi skontao do sad?

Mr. Iskusni se registrovao pre 3 meseca i već je sve skontao! O ne!

Можда сам примитиван, али све осим метања свог пениса у вагину, у уста или у анал, је траћење времена.

Dub, cela vukajlija je jedenje govana. Kako to nisi skontao do sad?

A zashto onda plaćaš da bi bio na ovom sajtu ktitore dechko? Zašto plaćaš jedenje govana?

Au, vidi stvarno. Što plaćaš da jedeš govna, jel ti i to fetiš?

Скрећете с теме.

Maestro, čiji si dupli?