![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Која је то фора са жилама, с рукама? Ајде објасните ми мало боље, занима ме.
Ма, импровизације... :) Фала.
Te žile se pojavljuju kad radiš nešto sa rukama.Kad opteretiš ruke.Nosiš kese ili tako nešto...I zbog toga je logično zašto ih stari imaju,od rada.
EDIT:Zbog krvi.
ne znam. ali to je manje više primarna stvar.
ne mogu biti sa momkom koji nema takve ruke, onda imam utisak da je dete. ili žena.
te žile su trn on.
Mislila sam da samo ja to mislim.:)
Ko me sad cimnuo, Džimi ili Jezivi? :) Ili neko treći?
meni su te žile nekako baš odbojne,kao i kad nekome poiskaču vene.još ako je koža suva,a starenjem se dodatno isušuje to mi sve izgleda kao ruka mršave babe,da dodamo tome i staračke pege i eto kako mi to deluje.
Ja sam te cimnula.
Изгледам млађе, то сада са 21 годином није кул, јер се тако не јебе. Ако има неке правде, то значи да ћу са 25 да се разлетим и јебем много и свуда. Не бих волео да будем изјебан од стране живота, и из дечачког женама непривлачног изгледа нагло пропаднем те да се не десе златне године.
Срах ме је од губитка косе и зуба, већ немам 4, срећом не примећује се.
Ја сам овај што се завршава на 905, Чаке. :)
А, то...
Морам да вам срушим снешка, ал' то нема везе са оптерећењем, него са дебљином коже. :) Ево, на пример мој брат има екстремно видљиве жиле по рукама, вене су му као јебени каблови, јер има веома танку кожу, а прилично мршаве руке. Ја имам доста развијеније руке, али ми се много мање виде те жиле, јер имам дебљу кожу.
elem, iste najlepše izgledaju na razvijenim rukama.
ne mislimo na mršavce kojima su poiskakale vene. to deluje bolesno.
I to je jedan od faktora,ali ne jedini.
Hahaha, taj rad.
Ne umem da objasnim zato što me to nesvesno privlači. Razmisliću.
Крис воли оне са избушеним венама.
ja kontam da nas je evolucija tome naučila. jer iste ruke deluju zaštitnički? nah.. bem li ga. nisam ni fizički antropolog, ni biolog :D
Haha.Eeee
Па ја имам 16 година и нисам има жиле док нисам почео да вежбам и радим са ћалетом са хилтијем. Џими те жиле дефинитивно имају везе са великим оптерећењем.
Ne ispravljaj Džimija,čovječe.
uroše, tankoruki :*
:DD
Еј, па знам ја једног Вукајлијаша, леп, згодан, зеленоок, развијен развијене руке, вене поискакале, хот лик са цвикерима, косица, изгледа боље од 99.5% људи! Пала би на дупе. :p
EeeJ, bre! Ja mislim na njih.