Немам сестру, његов стари шорц, прерастао га је :) старији је 5 година од мене.
Јесте мацо, зато сам те и издала! Не буди циција, подели нам себе. Макар виртуелно. Да не морам купити вирусе по којекаквим порњићарским сајтовима.
Начи ево да не испаднем цава, ја носам бермуде које сам исеко из старих лона и војну шуљу на голе груди...
Не може, Доми, срце. Решио сам да не дозволим смртницама да луче влагу више на мене :(
Доџи ми, ја сам бесмртна јбг! Хаха
Данкане, управо сам имао најбољи оргазам у животу... ХВАЛА ТИ !!!
zascxto ste zaposeli Lolov fiksni, decsxko???
Домина, докажи!
Слепи, нема на чему, каброн!!11
mwa mwa... <3 :D ___
Negliže. Volim povetarac medž nogama.
Шта ја имам да доказујем? Ја сам Домина!
butice moj si decxko, mogle bismo da napravimo neki pidzama parti :D
Stadardno - siledžijka i YASSA šorcić u kojem se ističku moji ogromni kvadricepsi i listovi, neke made in kina papuče i kajla od 130 grama (to zato što sam kompleksaš).
Али, Доми... Ти знаш да сам ја аутосексуалац, а како сам веран, не делим се ни са ким! Врати се Зокееју, Домина, дечко!!!
Banini, de-te, s tobom sam uvijek spreman na saradnju vrste polna!
Šalim se, ne nosim negliže, niti bilo šta, for det metr.
malu bebu bunbara
Da, i smeta mi što naslov ove teme implicira da mi trenutno nešto nosimo. Pravda za nudiste i naturalne, autoru dete!
U vidu čega nosimo nešto?
nači dobro, znaš da sam sentimentalna pa ako ti nije teško makar obuci gaće vrste tange, plešću ti kike :D
Važi banini dt, i dupe ima da izdepiliram zbogradi sentimenta! al da kike budu krajiške!
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Немам сестру, његов стари шорц, прерастао га је :) старији је 5 година од мене.
Јесте мацо, зато сам те и издала! Не буди циција, подели нам себе. Макар виртуелно. Да не морам купити вирусе по којекаквим порњићарским сајтовима.
Начи ево да не испаднем цава, ја носам бермуде које сам исеко из старих лона и војну шуљу на голе груди...
Не може, Доми, срце. Решио сам да не дозволим смртницама да луче влагу више на мене :(
Доџи ми, ја сам бесмртна јбг! Хаха
Данкане, управо сам имао најбољи оргазам у животу... ХВАЛА ТИ !!!
zascxto ste zaposeli Lolov fiksni, decsxko???
Домина, докажи!
Слепи, нема на чему, каброн!!11
mwa mwa... <3 :D ___
Negliže. Volim povetarac medž nogama.
Шта ја имам да доказујем? Ја сам Домина!
butice moj si decxko, mogle bismo da napravimo neki pidzama parti :D
Stadardno - siledžijka i YASSA šorcić u kojem se ističku moji ogromni kvadricepsi i listovi, neke made in kina papuče i kajla od 130 grama (to zato što sam kompleksaš).
Али, Доми... Ти знаш да сам ја аутосексуалац, а како сам веран, не делим се ни са ким! Врати се Зокееју, Домина, дечко!!!
Banini, de-te, s tobom sam uvijek spreman na saradnju vrste polna!
Šalim se, ne nosim negliže, niti bilo šta, for det metr.
malu bebu bunbara
Da, i smeta mi što naslov ove teme implicira da mi trenutno nešto nosimo. Pravda za nudiste i naturalne, autoru dete!
U vidu čega nosimo nešto?
nači dobro, znaš da sam sentimentalna pa ako ti nije teško makar obuci gaće vrste tange, plešću ti kike :D
Važi banini dt, i dupe ima da izdepiliram zbogradi sentimenta! al da kike budu krajiške!