Prevara ili ne?

1. Šta sad vredi moje pokajanje
    Kad leš tvoj leži na obali reke
    Žalim draga ispalo je sranje
    Što si više mrtva, volim te sve manje.

Očajan sam, ne znam šta to radim
    I krvave oči mi se mute
    Iz torbe rukom, sekiru ja vadim
    Zauvek njome sebi vratiću te.

Aaa da, Žare i Goci jebu.

2. Dala bih mu samo da ja to ne gledam.

3. Секс са другом особом је превара, без обзира на пол. Моје мишљење. :)

4. Секс са другом особом је превара, без обзира на пол. Моје мишљење. :)

Ti mora da se zajebavaš. Ispada da je sve prevara osim "desanke šakić". A?

5. Зашто бих се зајебавао?
    У неку руку, технички, и десанка шакић је превара, ако замишљаш друге особе, али ајде...

6. Koliko sam te ispratio na ovom portalu, ti se ipak zajebavaš.
    Pa ko još drka na vlastitu ženu, jebo te mali ker!?

7. Đimi je u pravu, dovoljno je da pomisliš na tuđu ženu, prevara. Zato samo se vi zajebavajte. Prvo pomisliš, pa zamišljaš, pa obilaziš, pa muvaš i na kraju jebeš i razjebeš obe porodice.

8. @ BeboP
    Je li ti imaš pertle na cipelama?
    Ma daj čovječe, budi iskren jer te i onako malo ko poznaje na ovom portalu.

9. Ma daj čovječe, budi iskren jer te i onako malo ko poznaje na ovom portalu.

Javno izvinjenje VIP članu Vukajlije.

10. @BepoP
    Ae, nemoj zajebavati. Ti si moj prijatelj, ali jebi ga....

11. BeboP i Džimi nisu ništa čudno ni netačno napisali.

12. Jeboga ti marcipan pa onda posle dvadeset godina braka niko nikog više ne bi jebo u braku. Jer se ne sme pomisliti na nekog drugog. Ovog se čak i Vatikan morao odreći vremenom kolika je glupost. Znaš vic- Jebu se Mujo i Fata, jebu, jebu, al ne ide, nikad kraja i svršetka. Prevali se Fata na stranu a Mujo je pita- Šta je bona Fato, je l' se i ti to ne možeš nikog sjetit'?

13. BeboP i Džimi nisu ništa čudno ni netačno napisali.

Значи и ти се слажеш да једино кањедр није превара? И то искључиво ако замишљаш себе у том процесу.

14. Aurora, a šta ti imaš protiv razvoda? Ljubav je večna, ali objekti ljubavi su promenljivi...

EDIT: Ne, ne slažem se da jedino kanjedr nije prevara. :)

15. @ marcipan

Aurora, a šta ti imaš protiv razvoda? Ljubav je večna, ali objekti ljubavi su promenljivi...

Ali i ja, majke mi vjerujem u Djeda mraza. Jebote, uči od starijih, i ne mudroseri ako nije neophodno! Pokušaj bar.

16. grozim se od vernih ljudi ali stvarno...

17. Значи и ти се слажеш да једино кањедр није превара? И то искључиво ако замишљаш себе у том процесу.

ahahhaahhahah kralju!

aj marcipan ne lupaj, nije brak samo jebačina. Čuš sad ćeš se razvoditi za svaku glupost?
    Ili pojasni jer ovaj tvoj post liči na HA! KOGA SI ZAMIŠLJAO SAD DOK SI GA BACAO U WC-U??? ZNAM DA DRKAŠ NA TINU TARNER, BABOJEBAC JEDAN. SUTRA SE RAZVODIMO!!!
    Misliiim...

18. Ne, ne slažem se da jedino kanjedr nije prevara. :)

Па чек, са тим си се сложила малопре :)

19. Znači, veći tabu je razvod ili raskid od varanja? Dobro, to i nije nešto ni novo ni retko, klasičan oportunistički stav, bitno da nam je lepo, i "lažimo se, lažimo, još malo..." Tako uzbudljivo, tako zanimljivo, a život je jedan!

EDIT: Kakav je to problem iskrsao oko kanjadr, nije mi jasno, GM? :)

20. Kakav crni tabu. Nego je ovo Pomisli samo na nekog drugog prevario si me- klasična patologija. Iz početka je simpatično, prerasta u opsesivnu ljubomoru i rezultira ubistvom.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.