U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
pa kontam da bi oprostila, ali mislim da vise nikada ne bi bila sa njim, jer on za mene vise ne bi bio muskarcina i vjerovatno bi izgubila svaku zelju da budem sa njim
Licemjerno je ne priznati pred samim sobom da nisi poželio/la da obljubiš nekoga. Druga je stvar da li ti je to i uspjelo.
Orko, ti si mlada i nikada nemoj reći nikad!
Pripremi se na život.
A šta da ti to uradiš njojzi da prostiš? Ono- nisi teo al zdesilo se jbg.
Odseko bi si kurac lolo
Il si mislila na drugaricu..onda ne bi, ova moja bi mi ga odsekla.
Ma nisam rekao da nemaš pravo, ženo božja. Šta mi stavljaš u usta ono što nisam rekao.
Ali, i te kako ima veze sa godinama. Ja ne bih napustio svoju suprugu radi neke zgodnije, mlađe, lijepša ali, život je čudo.
Ne nagovaram ja tebe na "prevaru", nego onako serendam bez posljedica. Nećeš mi zamjeriti na iskrenosti valjda?
au zamisli dodje ti covek kuci i kaze
"draga spavao sam komsija simu sa treceg sprata u dupe oces li mi oprostiti"
bolest jebena :) aj da mu oprostis al kako biti opusten kad on ode sa drugarima na pivo. :)
ja bi varao dzeljanu sigurno jer je mrmot
Zašto ne priznaš sebi kao i ja i sve mi da jednostavno postoje i drugi ljudi koji mogu pružiti ono što sve mi ne možemo :*
pajko da bi me varao, trebalo bi valjda da polno opstis sa mnom. Budi svestan svojih kapaciteta, stavi na vrat ogrlicu protiv buva i molim te budi malo nevidljiv. :)
Auroro ja ne priznajem! :))
ja nisam rekao da bi opstio sa tobom ...pre bih ga odsekao na sindikalnom protestu obucara srbije....
Jano, ja rč ne dam :) Oprostiću mu sve, nisam ja Supermen.
srce, ti to nisi popio lekic danas?
sta je bilo?
ja bi varao dzeljanu sigurno jer je mrmot
kakav potencijal....ajme
neces biti jebana
Ne bih da se mesam u ove ramirice... Samo da kažem, sjajan ti je nick J :)
u to sam sigurna kada su takve njuske poput tebe u pitanju. zato i nosim gvozdene gace :)
ej R zar nisam prekul ko Djeljana? :)) zovi nekad da te operem u kaladontu onom sramota vise.
elem aurora ni ja ne dajem u rc, al ni ne oprastam
Pa što ne oprostiš ako čovek ima rčne potrebe?
Zasto bi mu oprastala?
ako nije gej ima toliko riba koje daju guzu pa ne vidim zasto me ne bi prevario sa zemkom. pre bi ja oprostila strejt prevaru nego gej iskrena da budem.
za moju DzeljaVu
Šta sad vredi moje pokajanje
Kad leš tvoj leži na obali reke
Žalim draga ispalo je sranje
Što si više mrtva, volim te sve manje.
Očajan sam, ne znam šta to radim
I krvave oči mi se mute
Iz torbe rukom, sekiru ja vadim
Zauvek njome sebi vratiću te.
ako nije gej ima toliko riba koje daju guzu pa ne vidim zasto me ne bi prevario sa zemkom. pre bi ja oprostila strejt prevaru nego gej iskrena da budem.
Neš ti zadržat svog čoeka dugo s vakijem stavom.
Priznaj da bi ti se samo gadio a ne da bi se osetila izdanom :)