- M
Pjevao narodne pjesme.
- d
Povraćao sam u produžni kabl, srećom sklopka je izbacila pa sam ja ostao živ do dan danas!
- Ž
Otkopcao sam jedno dugme na kosulji. :$:$:$
- m
najgore je popušiti (dobar) džoint posle pijanstva. Mislim, alkohol vuče na jednu stranu, vutra na drugu i tu nastaje kidanje. Jednom sam sedeo na tribinama do pet ujutru i mrzeo sebe zbog pohlepe. Doduše, bilo se mladje i ludje... sad samo mladje...
- M
Pod dejstvom alkohola sam:
Uša' u osnovnu školu posle Nove godine, oko 00:40 ujutru, poskida' sve ukrase sa jelke, stavio ih u kesu i bačio neđe usput. Takođe sam sa sobom ponio bio i jednu stolicu iz škole, za druga.
Zaspa' sam bio pored ulaznih vrata od kuće, zaspa' sam go od pasa nadolje na vece šolju, zaspa' sam za upaljenim parkiranim autom otvorenih vozačevih vrata, p'jan sam vozio rođake na auto, i jedna od njih je pala, mada ja mislim da je ona namjerno skočila, p'jan sam slomio čoveku retrovizor od auta, p'jan sam poliza' kurvi sisu u javnu kuću, pred rođacima, ko zna ko je sve po njoj to veče svršava' bio. Ima toga još, ali aj se ti svega śeti.
Ovaj moj spisak se vodi pod imenom "Najgluplje stvari koje sam p'jan uradio" a ne "Najluđe stvari koje sam p'jan uradio".