Најлуђа ствар коју сте урадили кад сте били пијани?

1. ET Dragišić i Rajdard.
    Jeste, lažem. Al bi bilo kul da sam prebio Drakulu, ne zato što me nervira, gotivan mi je lik, već zato što bih možda i mogao. Ili ne bih...Svejedno, voleo bih da pokušam, pa ako pobedim, da pričam unucima nešto.

2. Izgubio na opkladi i skočio sa stolice na noge. Jedva živ ost'o sunce ti jebem!

3. Izgubio na opkladi i skočio sa stolice na noge. Jedva živ ost'o sunce ti jebem!

Са велике или мале ? ја једном скочио са велике на ВМА завршио :(

4. Са велике или мале ? ја једном скочио са велике на ВМА завршио :(

Nikad to nisam saznao :(

Jednom smo se ja i trojica jarana utripovali od neke cure da je Rada Manojlović i urlali smo iza nje: "Jebo te onaj peder Milan u to dupe dobro!". Kasnije sa jaranom kod njega u stanu završila. Nije bila Rada, zvala se Ivana, jebo je njen Milan da je jebo.

5. KAKI SI TI PRELDŽIJA KAD PIJEŠ DŽEK?!?!?!?!

Dijete drago...

Nikada nije materijalista i karijerista jer dobro zna da materijalizam ubija dušu - zadnji dinar daće na turu pića sa jaranima, ugositiće i pomoći putnika namernika ili nepoznatnu osobu PRELDŽIJA.

Znači vako...pije se čega taj dan ima, i ne zakera se domaćinu kafane što je taj dan pripremio džek. I tokud tebi da namećeš pravila preldžijzma.....materet!

6. Ovo je dosad nečuveno....

7. Пито рибу елимаш упаљач, а не знам је.

8. Izgubio na opkladi i skočio sa stolice na noge. Jedva živ ost'o sunce ti jebem!

Један мој јаро је скочио с прозора на првом спрату кад је дипломирао. Од среће јебо матер. И пошто ова прича нема везе с алкохолом, ствар је јелте већма црња.

9. Ја сам се једном тако напијо да сам дошо кући и појео чак четири јаја на око. Испржена у тигању. Било и соли, бибера, ма хаос.

10. Ispišao se u pisoar u klubu, a nisam gledao u kurac lika koji je pišao pored mene.

11. Za kuvara, to je katastrofa.

12. И једном, једном сам бијо толико разваљен да сам отишао кући и заспао ко клада! :удара се у колено екстатично:

13. JEBO! BEZ ćondoma

14. Сад се сетих, једном, заустави мене полиција и дају ми да пухтам у ону направу што се нароцки зове бал00н, и ја напухћем унутра кад оно 0.00 и пусте ме, а ја се пре тога одвалио од киселе воде, не знам де лево јеботе, много сам луд.

15. Ajde ljudi...osim podjebavanja, kad malo premotate film shvatićete da ste podosta budalija napravili pijani.

16. Да, али то не значи да треба да се баракудише и трансферише на теми о томе.

17. Kenjao u pisoar. Povraćao u drugarov ormar. I tako...

18. Да, али то не значи да треба да се баракудише и трансферише на теми о томе.

Jebiga kuvare, ako ćeš se ti osjećati bolje, obrisaću sve što sam napisao....pošto vidim da sam na tapetu.

19. Нико није циљао на тебе, него све овако да вас прозовем на гомилу.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.