Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ah da, zaboravio sam lololo
Šala mala...ono što sam napisao je istina kakve se ja sjećam. Opet kažem, ima tu mnogo stvari. Nije to džaba tako. Mali grad, nema sadržaja, ostaje ti samo da piješ. Komplet moje društvo je takvo, i ne samo moje, nego nas ima baš mnogo.
Не капираш шта сам хтео да кажем, нема везе.
Ако ћете се ви свађати, ја одо' одавде.
Kapiram, malo sam se udubio u temu.
Boga ti pope smiruj ovo lololo
Освештај их попе, не знају шта раде.
:kleknuo i u sebi čita očenaš:
Ма то вам је оно кад се двојица скроз безвезе натежу ко у неком пензионерском вестерн вицу. Фазон следећи:
Ђед 1 - Да....
(пола сата касније)
Ђед 2 - Ахам.....
(два сата касније)
Ђед 1 - Па оно... Јес'....
(пола дана касније)
Ђед 3 - Е, ако ћете се ви свађати, ја одо' одавде!
nemam bas nekih ispada,ali imam nekoliko,(bar ja mislim da jesu) zanimljivih prica.
Drug iz srednje resi da napravi 18-i u svom mestu,jednom selu pored arandjelovca.iz kragujevca krene tri auta, stignemo tamo,sve normalno,naravno nasikamo se,zavrsi se zurka i treba da se krene kuci.mi svi kao letve.ja predvodim kolonu.posle 20 predjenih metara vidimo trafiku sa leve strane,koju smo uspesno opustosili,i napunili sva tri auta sa raznim cipsevima,sokicima i pivom.ponovo krecemo.posle 200 metara,sa desne strane vocnjak,stanemo i tu,svi izadjemo i naberemo kruske,jabuke,sve sto nam doslo pod ruku.elem,zaputimo se ponovo kuci,posle neka2 kilometra postoji skretanje levo za Kg,i niko onako pijan nije provalio da smo ga prosli.shvatili smo sta se desilo tek kad smo stigli do naplatne rampe u mladenovcu.okrenemo kola i nazad.ostavljam zadnjeg coveka ispred kuce negde oko6 ujitru,da krenem kuci,nestane mi plin.srecom imao benzin.dosao kuci bog zna kako,ustanem negde oko 2 sidjem u kuhinju,kad tamo pun sto cipseva sokova i voca,cale izneo iz kola i krca polako sta mu dodje pod ruku.pita me odakle ti bre ovo,rekoh kupili kad smo isli tamo za usput,pa nam ostalo.on cuti i cepa cips.
Pomiješala sam pivo i rakiju.
Soul nije to nista posebno, ima ona podmornica, u pivo uronis casicu rakije i cilj je da exiras i da ispljunes casicu... mada je mnogo zanimljivije uzivo.
prespavao noć na krovu
Jela sam lišće koje je neko još pijaniji od mene pekao na roštilju.
Hahaha. Jebem ti zivot!
moj najbolji drug je stucao u avanu andol i šmrkao ga, simpatična priča :D
Nemam nekih velikih ispada jer sasvim dobro podnosim alkohol. Jedini ispad koji sam imao je to sto sam ufatio tastu za dupe misleci da mi je zena.
Тер'о два друга на Копаонику да се не вратимо до одмаралишта путем, него преко неке стазе, јебем ли га чега већ, поред које постоји шумарак. Зашли међ' дрвеће и попадали по оном снегу, ја засп'о, будили ме пола сата. Тео дидем на скијање, а нисам могао да стојим.
Пишо и повраћо по саксијама.
Носили неки саобраћајни знак, сео у туђа кола...
Пришла ми нека риба, ја јој само гурнуо главу у страну и испеглао јој се по чизмама.
Умало се нисам побио са другом око тога ко ће да оде до трафике која је удаљена 50 метара да купи пљуге.
Залуђивали неке пандуре на раскрници пола сата.
Ошо са вукајлијашима на језеро, после смо јурили Нину да не скочи да се купа, мада је ипак скочила у онај шљунак и одрала лактове и колена.
Свакако НАЈГЛУПЉА (намерно великим словима) ствар коју сам урадио је та што сам сео за волан након неких 7-8 пива.
Au, mnogo mnogo stvari ima, izdvojicu one najbolje po mom misljenju.
Nas trojica se prebili na kirbaju u nekom selu pa smo zapalili jednu balu od koje se cela njiva zapalila. Navatala nas rija jer su bili tada tamo kako bi regulisali red, a dim ih je privukao da dodju i vide sta je to. Prethodno smo bezali kroz neke kuruze od njih da bismo na kraju izasli pravo pred patrolna kola, a oni su nas pozdravili uz reci "Dobro vece momci, malo dzogirate, a?" jer smo bili zadihani. Dodacu jos, nemam bas puno karaktera, nekih tristotinjak, da ispricam jos nesto jer pisem preko telefona.
Ja s' ponašam normalno kad pijem lol.
Силовао сам бабу. Своју.