Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Мени се данас десила једна од најлуђих ствари кацам бијо пијан. Бијо наслави, напио се код друга. Из школе ме слали на инфузију и катетер, ја одбијо. Дошла педагузица, каже зови ћалета да да изјаву полицији, а ја мислијо да јој кажем: "ајсе јебемо". Дошао кући, лег'о, одспавао, истуширао се хладном водом, ишамарао мајмуна и дошао на кајлију да испричам чупри.
Вероватно су дубоко потиснута ил их се не сећам.
Išao u gaćama kroz grad po leb
DOŠO NA SAJT I OJEBO
Išo sam na maturu u srednjoj sa najgorom, najmatorijom, profesorkom koja me je najviše mrzela i jedva me pustila da završim četvrtu godinu, i ja je pre mature savatam pjan, i ona kao beži, beži, ja joj reko da ću da je razbijem i ščepo za ruku i uveo, slikali se, plesali, celo veče sam je smarao... A inače sam imao jako malo kinte, tako da kad smo ušli u salu svako je imo jedno piće gratis, i ja sam išo od stola do stola i zabo većinu, tako da sam pose 4 minuta bio mrtav pjan...
Izvodio striptiz sinoć, mislim bukvalno. Nije prizor u kojem biste uživali. :P
Mučno mi je da pišem, od sad kad sam pijan, samo sam pijan, više pijan ne radim stvari.
Izvodio striptiz sinoć, mislim bukvalno. Nije prizor u kojem biste uživali.
Zavisi, kakko ko, verujem da bi Pahomije uživao :)
-Izašao ispred kafane i na sav glas vikao: Željana volim te! Isto veče sam sa drugom pošto nije bilo busa U 4 sata otišli na stadion ušli u neku kućicu i tu spavali oko 2 sata i smrzli se k'o piče.
-Hvatao za dupe svaku curu koja je prošla pored mene.
-Izašao iz WC-a sa budalom van gaća i nastavio sa radnjom po celoj kafani.
-Pao sa barske stolice.
-Leg'o na bilijarski sto i poremetio sve kugle,onda mi vlasnik kafane dao kiselu da dodjem sebi, neki drugi bi ubio boga u meni.
-Grlio se sa pikadom, onim velikim aparatom, najgore od svega tu je i bila neka ženska.
-Svi stojimo i pevamo uz pesmu i meni odjednom krene nešto iz stomaka i počnem da peglam po stolu i po društvu.
-Dobio batine jer sam zakačio nekog lika,ispostavilo se da je imao gips na ruci. Posle sam ja njega pijanog tuk'o dok sam ja bio trezan.
-Udario najboljeg druga u nos ne sećam se zašto.
-U decembru ove godine na oko 2-3 stepena nas nekoliko je skinulo dukseve i tako polu goli od cece pevali: Ti volš nju a tebe ja.
popeo se na vrh jedne zgrade što je u njoj bila jedna radio stanica što je puštala neku bogougodnu muziku da cjelivam antenu.
učlanio se u udruženje rusko-srpskog prijateljstva u Vrbasu, gradu o kojem ne znam ništa jer trezan nikad nisam bio tamo...
Sliko se sa crncem
Ovom maciguzu je uspeh što je živ. :)
Ne mogu se sada ničega setiti, ne brljavim kada sam pijan, možda bih izdvojio klinačko vršenje male nužde sa mosta dok su mi vozači šlepera trubili. Verovatno su hteli da me kresnu. Ili ja njih, ko zna. Isto veče sam se pomokrio na zgradu opštine jer su me ceo dan jebavali za vađenje izvoda iz matične knjige.
Ја сам једном са два другара доги Форда Фијесту на ч барске столице. Ми кома, обезбеђење кома, рибе се наложиле. А ми шмекерица сучемо брке
Posle izlazka krenuli smo kuci... Bilo nas je osmoro ( mesano zensko - musko ). Zaboravio sam da napomenem, bili smo mozda prvi srednje tako nekako. I sad, klinci, idemo kuci i ja malo zaostanem za njima. Neka curka iz tog drustva pozvoni na zvonce na nekoj kuci i svi pocnu da trce, a ja idem onako polako za njima, u hodu skidam majicu, motam oko ruke, razbijam prozor na toj istoj kuci i nastavljam da hodam polako kao Majkl Korleone
http://www.youtube.com/watch?v=ckF2IBls-bY
E sad... Da li sam ja to uradio da bi pokazao da imam muda pred tim zenskama ili koji kurac, pojma nemam... Znam da nikada nisam agresivan kad se napijem, samo pricam mnogo.
Mislim da ovu temu treba preimenovati u: Da li je moguće dići kola na 4 barske stolice?
Veliki uspeh. Inače nekako mi je najgore bilo posle pada sa stolice. Ujutru kad sam se probudio sve me je bolelo. Hmm šta je još bilo zanimljivo.
-Oralno zadovolji drugaricu iz razreda. Posle sam bacio peglu jer mi je nekako bilo gadno a i bio sam onako baš pijan.
-Umesto za sise hvatao sam devojku za stopalo.
Hahahahhahahahahahah, ovo na svaku stranu da se napiše po jednom.
Video da je glavni postovao, pa sam mislio da sa nama deli neko novo iskustvo, a on ustvari evocira uspomene na dizenje automobila na četiti barske stolice. :)
Valdemar : Mučno mi je da pišem, od sad kad sam pijan, samo sam pijan, više pijan ne radim stvari.
Šta nisam.
Pisao sam na četu pa da podijelim sa ostalima
Kad je kum imao momačko na vikendici ubio se ko stoka, nači koma. KOntali mi šta ćemo pošto smo ostali bez glavnog glumca. Zovnemo mi pogrebne usluge i kažemo da je čoek umro. Dođe ovaj sa vozilicom i sandukom. Iznajmimo sanduk i ubacimo kuma, jes mu bilo lijepo kad se probudio.