Premijer Liga 2011/12

1. Zbog jadnih Arsenala i Liverpula ce Siti igrati ligu sampiona.

2. Fala kurcu što nije petarda

3. Манчестер рутински , Торес победијо а Станкела кома!

4. Wtffffffffffffff, jebeni Liverpul pukao 4-0?! Ideš u kurac bre! A ovaj Tores nije normalan... Mančester zasluženo.

5. Jadni Liverpul, Lenon se vrti u grobu.

6. jebiga Liverpul jes bio truo al nema sanse da bi nas nabusili ovako da nije bilo crvenih kartona.....

7. Mogo je mančester još bolje, al bilo do jaja, svejedno

8. Rosoneri
    Zbog jadnih Arsenala i Liverpula ce Siti igrati ligu sampiona.

to ne zavisi uopste od ta 2 tima. Na pocetku sezone su svi ocekivali da top 2 budu Junajted i siti, celzi treci, a za cetvrto da se bore spursi, arsenal i liverpul.....

9. Срамота за ливерпул и челзи.

10. a sta je uradio tores? nisam vido

11. Zabo im jedan, i imao par šansi

12. Добро, четири комада са два играча мање и није толико лоше с обзиром како је могло бити. Једино је јебено што сад иду Евертнон и Јунајтед меншчини, а они раштимовани..

13. Mada, mogli su crveni više da se potrude bem mu lebac

14. dvajte, prvo su nam Vukovi, a prije Vukova imam Brajton u kupu.... tako da mozemo da se povratimo pred Everton i da budemo naosterni za Jedinstvo....

Filozоf
    Zabo im jedan, i imao par šansi

znaci, vraca se u svoje staro? il ga je samo usralo?

15. Bice da ga je samo usralo. Tek njegov drugi ligaski gol za Celzi. A dosao je u januaru.

16. Auh jebote. Nači nevjerica. Gledam drugo poluvrijeme Liverpula i ne vjerujem kako glup faul pravi Škrtel, za drugi žuti, a već imaju igrača manje. Pa ne znam koliko glup moraš da budeš za tako nešto. Mislim da su se dobro držali sa igračem manje, i napadali su koliko su mogli, ali poslije 63.minuta, utakmica je bila gotova. Drugi gol je greška Hozea Enrikea, okrenuo ga Defo kao na ringišpilu, da je pao na dupe. Treći gol je greška odbrane, a najvećim dijelom Pepea, ali ako već mora da ima nekoliko kikseva po sezoni, onda bolje u ovakvoj utakmici, gdje su već izduvali. I na kraju, 4. gol, jebeni Karager ne može da izađe na vrijeme i onda se svađa sa sudijom zbof ofsajda. Retard maloumni. Jesam navijač Redsa, ali mi je Karager jedan od najmržih igrača. Nisam vidio zašto je Adam dobio crveni i kakav je gol poništen, ali opet, da dobiješ drugi žuti u tako kratkom periodu, nači 12 minuta, jednostavno moraš da budeš debil.
    Stivi se vratio punom treningu i nadam se da će uskoro da se vrati na teren. A Miraleš ništa u Čelziju, izgleda da će i on da prođe kao i Tores.
    Što se tiče te utakmice, Junajted - Čelzi, jesu prva dva gola bila iz minijaturnih ofsajda, ali je isto tako i Ramirez promašio čistu šansu, a i Tores je omašio jedan čist šut, preko gola. To na kraju, kad je prošao golmana, nisam vidio, dosadio mi fudbal pa sam otišao. Mančester jednostavno koristi svoje šanse. U prvom poluvremenu, tri šuta na gol, tri pogotka. Ljudi su efikasni i melju. Rudonja kako je nagnijezdio novu frizuru daje golove kao lud.

17. Ко Самсон ...
    Иначе , чух овде да Ђерард прелази у Реал на зиму.Тачно ли је то?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.