![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dakle, misli se na neke ozbiljije priče i situacije, gde ste bili prisutni bar 1 minut. Je l' vam se svidelo kako ste ispali?
Ako želite, možete i linkovati...
----
Bez spema i postavljanja bezveznih linkova.
Bio nekih 3 minuta na TV-u. Krupan plan. Samo ja. Više nego dovoljno. Nastup je bio simpatičan. :)
A bio sam jednom i u anketi za jednu lokalnu televiziju. Doduše, nisam gledao, ali komšije su mi rekle. :)
Bio sam pre 3,4 godine kad je pred neku predstavu neka s televizije došla u bek stejdž i pitala me l znam šta je ljubav. Koja bolest, majko moja. O da, nisam gledao kako sam ispao.
Par puta mi se ime pojavljivalo na odjavnim špicama TV NS, i jednom neki random intervju i moje mišljenje kao budućeg srednjoškolca. Bilo davno, jako davno....
Свако мало у јутарњем програму РТС-а док она гузата чита прогнозу испред зграде ја и ортак пролазимо и зевамо јој у канту...
u...jesam...neke niške novine
više puta, iako bježam od kamere...
nekoliko puta kamera me uhvatila na koncertima... riblja čorba, rade šerbedžija, parni valjak, a na koncertu kusturice i neleta ja sam se pojavio u krupnom planu na početku prije njih dvojice...
učestvovao sam i na kkvizu ruski rulet, tako da sam imao svojih sat i kusur vremena...
Slikao sam se na princom od Dubaia kad je dolazio u ovaj šupak svijeta koji nazivaju gradom i bila je slika u lokalnim novinama i bio sam u ''Panorami Istočnog Sarajeva'' kad su snimali reportažu o bivšem mi karate klubu i to je to.
Више пута у оба медија .....
Nikad, i bolje sto nisam. :D
Био на регионалној телевизији кад био неки пријем за ђаке у општини. Разглабао нешто у камеру, ал' ми скратили јер сам се изгубио и почео да причам неповезане глупости. Спомињан и у новинама неколико пута, а иначе бежим од камера као ђаво од крста.
Ja sam bio u onom kvizu "Kroz vrata znanja do putovanja" Nacionalne geografije, prva generacija, stigli do polu-finala čini mi se, a izaš'o i u jednom broju novina, proglašeni smo za "najlepšu ekipu" lolo, ne sećam se kome sam pokazao sliku.
Dao sam intervju i za neku Slovenačku televiziju, bio sam na nekom kampu tamo.
E, i da, vidim se na jednom snimku za vreme onih masivnih đačkih protesta.
Edit:
I sjebao sam onu igru u kojoj je trebalo da obiđeš celu planetu, prvi put, kad sam sjebao smo izgubili, nismo se ni mesto pomerili, drugi put smo završili prvi. :D
Био сам на тевеју и у новинама углавном кад су сликали редове за карте за неку утакмицу. А био сам и у Блицу кад су правили репортажу о нашем разреду који је на крају 4. године имао 20 одликаша. Био и на регионалној ТВ, нека анкета типа "Како оцењујете хигијену у граду".
Mene su jednom pitali dal imam probleme s pacovi... I reko sam im.
Двапут био на ТВу накратко- једном кад су ме питали ''Има ли зиме'' а напољу ладно к'о кад смо ономад опседали Стаљинград- и други пут, кад је било рандом испитивање који сте цртани лик узели као профилну слику на фејсу.
А ти си значи онај? :Д
Проваљен сам :)
bio u novinama zbog klavirskog takmičenja u Ubu pre 4 godine
Bio u jednom od džinglova u emisiji na RTV Vojvodina. Mislim da se zvala dokolica ili tako nešto. Vrtilo se nekoliko mjeseci. Snimali me kako škrabam grafit po zidu.
Ja sam kvizoman, i bio sam i razbio u svim kvizovima osim "Ko hoće da bude milioner". Još uvek mi plaćaju pivo na fazon: "Joj, ti si onaj lik sa kvizova, brate razbio si, svaka ti čast, evo pivo na moj račun!"